A costa ricai Liberia a KLM legújabb úticélja

2019-es téli szezonban a costa ricai Guanacaste tartomány is bekerül a KLM desztinációi közé.
A costa ricai Liberia a KLM legújabb úticélja
kép forrása: shutterstock.com

A Costa Rica csendes-óceáni partján található Guanacaste régiója Amszterdamból átszállás nélkül is elérhető lesz a KLM járataival. A holland légitársaság a 2019-es téli szezon kezdetétől, október 29-től heti négy alkalommal, odaúton san josé-i leszállással fog közlekedni. A KLM Dreamlinerei minden kedden, pénteken, szombaton és vasárnap 12:35-kor indulnak Amszterdamból és helyi idő szerint 20:10-kor szállnak le a costa ricai Liberiában. Visszafelé a gépek 21:15-kor szállnak fel és másnap délutánra, 14:20-ra érnek vissza Amszterdamba.

A KLM Boeing 787-9-es Dreamliner gépi 30 (teljesen vízszintesbe állítható) business, 45 economy comfort és 219 turista osztályos üléssel rendelkeznek, a járatra már weboldalunkon is foglalható repülőjegy. A KLM repülőjegyeivel olyan útiterv is megvalósítható, amelyben az érkezés San Joséba történik és a hazaút Guanacaste-ból, Liberiából indul - vagy fordítva.

Guanacaste Costa Rica második legnagyobb tartománya, amely a Csendes-órceánnal határos és csodás természeti értékekkel büszkélkedhet. A fővárostól, San Josétól 240 km-re terül el. Óceánpartja híres, melyet érintetlen strandok, csendes öblök és számtalan kis sziget övez. Guanacaste tartomány időjárása Costa Ricán belül egyedülálló: november és április között alig vagy egyáltalán nem esik az eső, így népszerű üdülőhely az európai tél elől menekülők számára. A nyaralni vágkra és lelkes természetjárókra a mesés partok mellett sűrű dzsungelekkel borított vulkánok és gazdag állatvilág vár.

képek forrása: shutterstock.com

2019-06-04
 

Az Air France KLM légitársaságokról:

Az Air France és KLM szövetségre lépése óta a légiközlekedés egyik legmeghatározóbb vállalatává vált. A francia és holland légitársaság 552 gépből álló flottával rendelkezik és gépeikkel 103 ország 231 úticéljára juthatunk el. Két központi repülőterük az amszterdami Schiphol és a párizsi Charles de Gaulle. Partnerükkel, az amerikai Delta légitársasággal napi 250 járatot teljesítve a legnagyobb transzatlani fuvarozónak számítanak.

Az Air France KLM a Skyteam légiszövetség tagja. Törzsutasprogramjuk a Flying Blue.

Olvasson még több érdekességet és hasznos információt az Air France KLM légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

Az Air France KLM legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

New York repülőjegy 151 600Ft, Toronto repülőjegy 157 700Ft, Miami repülőjegy 184 400Ft, Punta Cana repülőjegy 210 300Ft!

A 2019-2020-as téli idényben Seychelle már Air France járatokkal is elérhetővé válik Párizsból.

2019. május 3-tól ezt a texasi város is elérhető a holland légitársaság gépeivel.

2019. május 23-án indult a francia légitársaság legújabb dél-amerikai járata.

Tényleg egy élő ember mutatja a pontos időt? Eláruljuk!

Ismerje meg az Air France KLM légitársaságok kínálta plusz szolgáltatásokat és fedezze fel velük Amerikát -  most akciós repülőjegy árakon!

2019. június 6-tól indul a holland légitársaság legújabb amerikai járata.

Mert a repülőn felszolgált étel lehet egészséges is!

A KLM Holland légitársaság egyik menetrendszerinti járatát személyesen a holland király vezette a minap.

2019. március 31-től indul a francia légitársaság közvetlen járata Párizsból.

Air France Marrakesh
2018. október 28-tól az Air France újgenerációs légitársasága repteti az utasokat magyar és a francia főváros között.