Nyerje meg álmai utazását!

Ismerje meg az Emirates légitársaságot és válaszoljon helyesen a feltett kérdésekre a fantasztikus nyereményért!
Nyerje meg álmai utazását az Emirates légitársasággal!
kép forrása: Emirates Budapest

Az Emirates a világ egyik legdinamikusabban növekvő és legtöbb díjat nyert légitársasága. A Dubaiban található központjából jelenleg 80 ország, több mint 150 desztinációjára közlekedik. Az Emiratesé a világ egyik legfiatalabb flottája, amely több mint 240 db, kizárólag A380-as és a Boeing B777-es repülőből áll. A világ legnagyobb utasszállítójával, az Airbus A380-al az Emirates összesen 43 városba repül, hozzánk legközelebb Bécsben és Prágában találkozhat velük az utazóközönség. A légitársaság működése során elnyert több mint 300 nemzetközi díj és elismerés a bizonyítéka, hogy az Emirates folyamatosan a legmagasabb szintű légiutas-kiszolgálásra törekszik.

Az Emirates 2014. október 27-e óta már Budapestről is repül Dubaiba Boeing B777-300  típusú repülőgéppel. A magyar utazók számára így egy átszállással elérhetővé vált a légitársaság teljes útvonalhálózata, például a Maldív-szigetek, Phuket, Colombo, a Seychelle-szigetek, Johannesburg illetve 5 ausztrál város (köztük Sydney és Brisbane) és Új-Zélandon Auckland.

A légitársaság számos prémium szolgáltatásával igyekszik kiemelkedni a többi fuvarozó közül:
  • magasabb poggyász súlyhatárok: turista osztályon 20-35 kg, Business-en 40 kg, First utasoknak 50kg;
  • a fedélzeten felszolgált ételek mind tartósítószer- és adalékanyag mentesek, a zöldségek és gyümölcsök biogazdaságokból származnak;
  • a budapesti járatokon mindig van magyar utaskísérő;
  • a fedélzeten ingyenes WiFi minden osztályon;
  • 11 éve díjnyertes ICE fedélzeti szórakoztatórendszer közel 2500 csatornával, amelyen már magyar nyelvű filmek is nézhetőek;
  • Business és First utasoknak ingyenes sofőrszolgáltatás;
  • a Business osztály ülései teljesen vízszintes ággyá alakíthatóak, melyhez memóriahabos matracot is biztosít az Emirates;
  • First osztályon privát kabinok, az A380-as gépen fedélzeti zuhanyzók;
  • az A380-as gépeken fedélzeti Lounge a First és Business osztályon utazó utasoknak.

Emirates szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt

Az Emirates kiemelt feladatának tekinti a gyermek utasok szórakoztatását, mivel több mint négymillió gyermek utazik évente Emirates járatokon. A szülők számára kihívást jelenthet lekötni csemetéjüket egy-egy több órás utazás során, ezért az Emirates számos olyan szolgáltatást nyújt a családoknak, mellyel élménytelivé válik a repülés. A fiatal felfedezők négy ölelnivaló Fly With Me állattárssal játszhatnak, akik a világ minden tájáról érkeztek. A nagyobb gyermekek az exkluzív Lonely Planet csomagokkal szórakozhatnak, melyek telis-tele vannak utazás témájú játékokkal, hogy inspirálják a még nagyobb képzelőerőt. Minden Emirates járaton előre rendelhető a gyermek menü. Az ICE szórakoztatórendszerben 50 klasszikus Disney kedvenc közül válogathatnak a gyerekek, így többek között megtalálható a Toy Story, Verdák, és a Karib tenger kalózai. Emellett több mint 25 gyermek TV csatorna található, így például a Cartoon Network, Disney Junior, és Nickelodeon, valamint több mint 100 videojáték. Az Emirates-en utazó családok elsőbbségi beszállást élvezhetnek, a Dubai Nemzetközi Repülőtér pedig ingyenes babakocsikkal és rengeteg játszóterülettel várja a gyermekkel utazókat.

A légitársaság legújabb reklámarca Jennifer Aniston, aki minden osztályon otthon érzi magát az Emirates fedélzetén:
 

2017-02-07

Az Emirates légitársaságról:

Az Emirates a világ egyik legdinamikusabban növekvő és legtöbb díjat nyert légitársasága. Jelenleg 80 ország 150 desztinációjára közlekedik. Folyamatosan bővíti útvonalhálózatát. Az Emirates
270 gépes flottája kizárólag Airbus A380-as és Boeing B777-es utasszállítókból áll. A légitársaság működése során elnyert több mint 300 nemzetközi díj és elismerés a bizonyítéka, hogy az Emirates folyamatosan a legmagasabb szintű légiutas-kiszolgálásra törekszik.

Tovább az Emirates légitársaság bemutatására >>>

Az Emirates legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Dubai repülőjegy 169 000Ft, Zanzibár repülőjegy 190 100Ft, Maldív-szigetek repülőjegy 207 600Ft, Phuket repülőjegy 220 000Ft!

5 top élményt biztosít utasainak az Emirates, ha december 20-ig Dubai repülőjegyet vásárol és március 31-ig történő utazásához!

2021. február 14-től két örömteli változás is életbe lép az Emirates budapesti útvonalán!

Privát lakosztályok az Emirates légitársaság Dubai - Male - Dubai útvonalán!

Utazzon az Emirates-szel, most repülőjegye mellé COVID-19 fedezettel bővített biztosítást kap!

Emirates Dubai
2021-ben az Emirates egyes A380-asainak fedélzetén már premium economy kabinban is utazhatunk!