Emirates repülőjegy mellé kibővített biztosítás

Utazzon az Emirates-szel, most repülőjegye mellé COVID-19 fedezettel bővített biztosítást kap!

Emirates repülőjegy mellé kibővített biztosítás

kép forrása: www.emirates.com

Ha 2021. március 31-e előtt irodáinkban vagy weboldalunkon Emirates repülőjegyet vásárol, a légitársaság megajándékozza Önt egy kiterjesztett utasbiztosítással! Repüljön a világ első olyan légitársaságával, amely minden egyes járathoz kibővített utazásbiztosítást kínál, beelértve a COVID–19‑fedezetet is. 

"A kibővített utazásbiztosítás automatikusan érvényes a repülőjegyére, ha azt 2021. március 31‑ig megvásárolja. A fedezet az oda‑vissza utazás idejére érvényes (vagy legfeljebb 365 nappal az eredeti indulási országból való indulási dátum után, attól függően, hogy melyik következik be korábban).

Ha egyirányú útra indul, a fedezet érvényessége a végállomásra való megérkezést követő 48 óra elteltével lejár. A sürgősségi egészségügyi költségek és a tengerentúli karanténpótlék fedezete a végállomásra való megérkezés után 31 nappal lejár.

A biztosítás fedezete:

  • Fedezet 500 000 USD összegig a tengerentúli egészségügyi költségek és vészhelyzeti evakuáció költségeinek fedezésére.
  • Fedezet 7500 USD összegig, ha utazása koronavírus‑fertőzés miatt vagy a jelen kötvényben megnevezett más okok miatt lemondásra kerül.
  • Fedezet 7500 USD összegig, ha utazása lemondásra kerül vagy előbb befejeződik, ha az iskolai év az indulás dátumán túl meghosszabbításra kerül a COVID‑19 miatt, és Ön vagy rokona teljes munkaidőben dolgozó tanár, teljes munkaidőben dolgozó alkalmazott vagy általános, illetve középiskolás diák.
  • Fedezet 7500 USD összegig, ha az utazás megszakításra kerül, mert Ön vagy rokona* a tengerentúlon betegszik meg, beleértve a COVID‑19‑et is, és haza kell térnie.
  • Fedezet 7500 USD összegig, ha meg kell szakítania utazását, mert COVID–19‑tesztje vagy az orvosi szűrés során pozitív az eredménye.
  • Naponta 150 USD/fő, legfeljebb 14 egymást követő napon keresztül, ha COVID–19‑tesztje pozitív eredményt mutat, és Ön külföldön váratlanul karanténba kerül."
    (forrás: emirates.com)

A biztosítás további részleteiről kérjük érdeklődjön irodáinkban vagy online és telefonos ügyfélszolgálatunknál!

2020-12-10

Az Emirates légitársaságról:

Az Emirates a világ egyik legdinamikusabban növekvő és legtöbb díjat nyert légitársasága. Jelenleg 80 ország 150 desztinációjára közlekedik. Folyamatosan bővíti útvonalhálózatát. Az Emirates
270 gépes flottája kizárólag Airbus A380-as és Boeing B777-es utasszállítókból áll. A légitársaság működése során elnyert több mint 300 nemzetközi díj és elismerés a bizonyítéka, hogy az Emirates folyamatosan a legmagasabb szintű légiutas-kiszolgálásra törekszik.

Tovább az Emirates légitársaság bemutatására >>>

Az Emirates legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Dubai repülőjegy 169 000Ft, Zanzibár repülőjegy 190 100Ft, Maldív-szigetek repülőjegy 207 600Ft, Phuket repülőjegy 220 000Ft!

5 top élményt biztosít utasainak az Emirates, ha december 20-ig Dubai repülőjegyet vásárol és március 31-ig történő utazásához!

2021. február 14-től két örömteli változás is életbe lép az Emirates budapesti útvonalán!

Privát lakosztályok az Emirates légitársaság Dubai - Male - Dubai útvonalán!

Emirates Dubai
2021-ben az Emirates egyes A380-asainak fedélzetén már premium economy kabinban is utazhatunk!

Emirates Dubai
Több, mint 450 helyen várják extra kedvezmények az Emirates repülőjeggyel Dubai-ba érkezőket 2021. szeptember 30-ig.