Debütál az Emirates premium turista osztálya!

Emirates Dubai
2021-ben az Emirates egyes A380-asainak fedélzetén már premium economy kabinban is utazhatunk!
Debütál az Emirates premium turista osztálya!
kép forrása: emiraes.com/media-centre/

Az Emirates az év elején mutatta be a légitársaság új termékét, a premium economy-t. A turista és a business osztályok közötti új kabin elsőként Dubai és London között debütált, a légitársaság legújabb A380-as repülőgépének fedélzetén.

A prémium turista osztály 56 üléses, 2-4-2 elrendezésben. Az ülőhelyek közötti térköz igen tágas, több, mint 100cm-es. Az ülések 50 cm szélesek és 20 cm-nyit dönthetőek hátra. A krémszínű bőrborítás és a panelek fa berakása az Emirates business osztályának a hangulatát idézik. Lábtámasz és hat irányba állítható fejtámla gondoskodik az utazás kényelméről.

Minden utas saját, 33 cm-es fullHD LED képernyőn keresztül éri el a légitársaság legendás ICE szórakoztatórendszerét, amely 4000 programlehetőségével (köztük már magyar nyelvű filmekkel) biztosítja a felhőtlen szórakozást. A Budapest és Dubai között közlekedő Emirates repülőgépeken a többnyelvű személyzetben magyar utaskísérők is gondoskodnak az utasokról.

A premium economy osztályon való utazást számos apróság teszi még kellemesebbé: mobileszközökhöz töltőcsatlakozás, széles étkezőasztal és oldalsó koktélasztalka is tartozék. Az 56 utas 3 db, csak részükre fenntartott mosdót kereshet fel az utazás alatt.A prémium turista osztály bemutatkozásával egyidőben a légitársaság legújabb A380-as repülőgépén a többi osztály is megújult. Az Emirates 2022-ig még 5 Airbus A380-as utasszállítót vesz át, amelyeken a felújított first, business, turista és a vadonatúr prémium turista kabinokkal találkozik az utazóközönség.

Emirates repülőjegyek online rendszerünkben és irodáinkban is vásárolhatóak, ahol mindig a legfrissebb akciós Emirates repülőjegyeket kínáljuk.

2021-01-15

Az Emirates légitársaságról:

Az Emirates a világ egyik legdinamikusabban növekvő és legtöbb díjat nyert légitársasága. Jelenleg 80 ország 150 desztinációjára közlekedik. Folyamatosan bővíti útvonalhálózatát. Az Emirates
270 gépes flottája kizárólag Airbus A380-as és Boeing B777-es utasszállítókból áll. A légitársaság működése során elnyert több mint 300 nemzetközi díj és elismerés a bizonyítéka, hogy az Emirates folyamatosan a legmagasabb szintű légiutas-kiszolgálásra törekszik.

Tovább az Emirates légitársaság bemutatására >>>

Az Emirates legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Dubai repülőjegy 169 000Ft, Zanzibár repülőjegy 190 100Ft, Maldív-szigetek repülőjegy 207 600Ft, Phuket repülőjegy 220 000Ft!

5 top élményt biztosít utasainak az Emirates, ha december 20-ig Dubai repülőjegyet vásárol és március 31-ig történő utazásához!

2021. február 14-től két örömteli változás is életbe lép az Emirates budapesti útvonalán!

Privát lakosztályok az Emirates légitársaság Dubai - Male - Dubai útvonalán!

Utazzon az Emirates-szel, most repülőjegye mellé COVID-19 fedezettel bővített biztosítást kap!

Emirates Dubai
Több, mint 450 helyen várják extra kedvezmények az Emirates repülőjeggyel Dubai-ba érkezőket 2021. szeptember 30-ig.