Emirates ICE fedélzeti szórakoztatórendszer

Az Emirates díjnyertes, világszínvonalú ICE fedélzeti szórakoztatórendszert állított az utasok szolgálatába.
ICE - Az Emirates díjnyertes fedélzeti szórakoztató rendszere
kép forrása: emirates.com

Az ICE neve az angol az Information, Commuication, Entertainment, azaz információ, kommunikáció és szórakozás szavak kezdőbetűiből állt össze.

Az Emirates díjnyertes, világszínvonalú fedélzeti szórakoztatórendszert állított az utasok szolgálatába. Az ülések háttámlájába épített képernyőkön melyen minden utas maga választhat 600 féle szórakoztató tv-műsor, film, zene, hírek és játék között, küldhet SMS-t, telefonálhat. A műsorszámok bármikor megállíthatóak vagy visszatekerhetően, így már az utazás első percétől szabadon megválaszthatja, mit szeretne nézni vagy hallgatni a repülés alatt.

A repülőgépre szerelt külső kamerák segítségével repülés közben a képernyőn is nyomon követhető a gép útvonala és a lent elterülő táj.

Az ICE (Information, Commuication, Entertainment) 2014-ben is (azaz 10 egymást követő évben) megnyerte a "Legjobb fedélzeti szórakoztatórendszer" címet a Skytrax szervezet World Airline Award díjkiosztóján.

2014-11-28
 

Az Emirates légitársaságról:

Az Emirates a világ egyik legdinamikusabban növekvő és legtöbb díjat nyert légitársasága. Jelenleg 80 ország 150 desztinációjára közlekedik. Folyamatosan bővíti útvonalhálózatát. Az Emirates
270 gépes flottája kizárólag Airbus A380-as és Boeing B777-es utasszállítókból áll. A légitársaság működése során elnyert több mint 300 nemzetközi díj és elismerés a bizonyítéka, hogy az Emirates folyamatosan a legmagasabb szintű légiutas-kiszolgálásra törekszik.

Tovább az Emirates légitársaság bemutatására >>>

Az Emirates legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Kuala Lumpur repülőjegy 218 200Ft, Hongkong repülőjegy 239 600Ft, Tokió repülőjegy 249 100Ft, Maldív-szigetek repülőjegy 263 600Ft!

A csodás maláj üdülősziget Szingapúron keresztül lesz elérhető.

Emirates Dubai
2020. február 11-24. közt Emirates Dubai repülőjegyet vásárló utasoknak!

Emirates Dubai
Több, mint 500 helyen várják extra kedvezmények az Emirates repülőjeggyel Dubai-ba érkezőket 2020. március 31-ig.

2020. február 1-ig a Dubai Shopping Festival alkalmából, a Dubai-ból Budapestre tartó járatokon!

Utazzon az Emirates-szel és egész napos Atlantis Aquaventure belépőt adunk hozzá!