Emirates ICE fedélzeti szórakoztatórendszer

Az Emirates díjnyertes, világszínvonalú ICE fedélzeti szórakoztatórendszert állított az utasok szolgálatába.
ICE - Az Emirates díjnyertes fedélzeti szórakoztató rendszere
kép forrása: emirates.com

Az ICE neve az angol az Information, Commuication, Entertainment, azaz információ, kommunikáció és szórakozás szavak kezdőbetűiből állt össze.

Az Emirates díjnyertes, világszínvonalú fedélzeti szórakoztatórendszert állított az utasok szolgálatába. Az ülések háttámlájába épített képernyőkön melyen minden utas maga választhat 600 féle szórakoztató tv-műsor, film, zene, hírek és játék között, küldhet SMS-t, telefonálhat. A műsorszámok bármikor megállíthatóak vagy visszatekerhetően, így már az utazás első percétől szabadon megválaszthatja, mit szeretne nézni vagy hallgatni a repülés alatt.

A repülőgépre szerelt külső kamerák segítségével repülés közben a képernyőn is nyomon követhető a gép útvonala és a lent elterülő táj.

Az ICE (Information, Commuication, Entertainment) 2014-ben is (azaz 10 egymást követő évben) megnyerte a "Legjobb fedélzeti szórakoztatórendszer" címet a Skytrax szervezet World Airline Award díjkiosztóján.

2014-11-28
 

Az Emirates légitársaságról:

Az Emirates a világ egyik legdinamikusabban növekvő és legtöbb díjat nyert légitársasága. Jelenleg 80 ország 150 desztinációjára közlekedik. Folyamatosan bővíti útvonalhálózatát. Az Emirates
270 gépes flottája kizárólag Airbus A380-as és Boeing B777-es utasszállítókból áll. A légitársaság működése során elnyert több mint 300 nemzetközi díj és elismerés a bizonyítéka, hogy az Emirates folyamatosan a legmagasabb szintű légiutas-kiszolgálásra törekszik.

Tovább az Emirates légitársaság bemutatására >>>

Az Emirates legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Dubai repülőjegy 169 000Ft, Zanzibár repülőjegy 190 100Ft, Maldív-szigetek repülőjegy 207 600Ft, Phuket repülőjegy 220 000Ft!

5 top élményt biztosít utasainak az Emirates, ha december 20-ig Dubai repülőjegyet vásárol és március 31-ig történő utazásához!

2021. február 14-től két örömteli változás is életbe lép az Emirates budapesti útvonalán!

Privát lakosztályok az Emirates légitársaság Dubai - Male - Dubai útvonalán!

Utazzon az Emirates-szel, most repülőjegye mellé COVID-19 fedezettel bővített biztosítást kap!

Emirates Dubai
2021-ben az Emirates egyes A380-asainak fedélzetén már premium economy kabinban is utazhatunk!