Öt élmény ajándékba az Emiratestől!

5 top élményt biztosít utasainak az Emirates, ha december 20-ig Dubai repülőjegyet vásárol és március 31-ig történő utazásához!
Ingyenes Burj Khalifa belépő Emirates repülőjegye mellé!
képek forrása: dreamstime,com és shutterstock.com

Az Emirates légitársaság öt ajándékkal lepi meg utasait decemberben! Vásárolja meg Dubaiba szóló Emirates repülőjegyét nálunk és az alábbi ajándékokat kapja mellé:
  • Utasonként egy napijegy a Dubai Expo 2020-ra
  • Utasonként egy ingyenes belépő az 'At the Top, Burj Khalifa' toronyba (124-125. szint 'At the Top')
  • Utasonként egy ingyenes belépő a Dubai Fountain Broadwalkre
  • Utasonként egy ingyenes belépő a Sky Views Observatoryba
  • My Emirates Pass keretein belül több, mint 500 helyen nagyszerű kedvezmények Dubaiban, éttermekben, szállodákban, SPA-kban, szórakozóhelyeken és boltokban!

Vásárolja meg Dubai-ba szóló Emirates járatokra szóló Emirates repülőjegyét 2021 december 20-ig, utazzon 2022. március 31-ig és használja ki a légitársaság által kínált előnyöket.
 
A Burj Khalifa 124-125. emeletén található At the Top tetőteraszáról ilyen látvány fog a lábai elé tárulni:
 
Kilátás a Burj Khalifa tetőteraszáról
kép forrása: dreamstime.com

A beszállókártyáját se dobja, el, hiszen a My Emirates Pass program keretében exkluzív ajánlatokkal és kedvezményekkel várják számos szolgáltató- és vendéglátó egységben. A beszállókártyát és érvényes személyazonosító okmányt felmutatva Dubai városának legismertebb helyszíneit látogathatják meg és számos szabadidős tevékenységből kaphatnak kedvezményt 2022. március 31-ig.

Az Emirates légitársaság a hét öt napján közlekedik Dubai és Budapest közt, Boeing 777-es gépekkel. A járatokon a business osztályos ülések teljesen vízszintes ággyá alakíthatóak. Minden osztályon elérhető a légitársaság legendás ICE szórakoztatórendszere, amely 4000 programmal (köztük már magyar nyelvű filmekkel) biztosítja a felhőtlen szórakozást. A Budapest és Dubai között közlekedő gépeken a többnyelvű személyzetben magyar utaskísérők is gondoskodnak az utasokról.

Emirates repülőjegyek online rendszerünkben és irodáinkban is vásárolhatóak, ahol mindig a legfrissebb akciós repülőjegyeket kínáljuk.

2021-12-10

Az Emirates légitársaságról:

Az Emirates a világ egyik legdinamikusabban növekvő és legtöbb díjat nyert légitársasága. Jelenleg 80 ország 150 desztinációjára közlekedik. Folyamatosan bővíti útvonalhálózatát. Az Emirates
270 gépes flottája kizárólag Airbus A380-as és Boeing B777-es utasszállítókból áll. A légitársaság működése során elnyert több mint 300 nemzetközi díj és elismerés a bizonyítéka, hogy az Emirates folyamatosan a legmagasabb szintű légiutas-kiszolgálásra törekszik.

Tovább az Emirates légitársaság bemutatására >>>

Az Emirates legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Dubai repülőjegy 169 000Ft, Zanzibár repülőjegy 190 100Ft, Maldív-szigetek repülőjegy 207 600Ft, Phuket repülőjegy 220 000Ft!

2021. február 14-től két örömteli változás is életbe lép az Emirates budapesti útvonalán!

Privát lakosztályok az Emirates légitársaság Dubai - Male - Dubai útvonalán!

Utazzon az Emirates-szel, most repülőjegye mellé COVID-19 fedezettel bővített biztosítást kap!

Emirates Dubai
2021-ben az Emirates egyes A380-asainak fedélzetén már premium economy kabinban is utazhatunk!

Emirates Dubai
Több, mint 450 helyen várják extra kedvezmények az Emirates repülőjeggyel Dubai-ba érkezőket 2021. szeptember 30-ig.