Game Changer első osztály az Emirates maldív-szigeteki járatán

Privát lakosztályok az Emirates légitársaság Dubai - Male - Dubai útvonalán!
Game Changer First Class
kép forrása: emirates.com

2019. június 1-től a Dubai - Male - Dubai útvonalon is bevezeti az Emirates a "Game Changer" első osztályú kabinjával felszerelt B777-300ER repülőgépeit. A napi 3 járatpárból az EK 658 és EK 659-esek első osztályán a Mercedes-Benz luxus autómárka által ihletett privát kabinok fogadják az utasokat. Az EK 658-as járata 04:20-kor száll fel Dubaiból és 09:30-ra ér a maldív-szigeteki Male városába. Az EK 659-es gép délelőtt 11:00-kor indul vissza és 14:00-kor landol Dubaiban.

Ezek az első osztályú privát kabinok a luxust egy új szintjét képviselik! Az elegáns, közel 4 m2 alapterületű, teljesen szeparált kabinok tökéletes privát szférát biztosítanak. A kabinok a B777-es repülőgépek elején, 1-1-1 elrendezésben kaptak helyet.
 
Game Changer First Class
kép forrása: emirates.com

A "Game Changer First Class" ülések teljesen vízszintes ággyá alakíthatóak, sőt, akár egy úgynevezett "zéró gravitációs" pozícióba is állíthatóak. Ez a NASA által ihletett testhelyzet maximális kényelmet és relaxációt nyúlt az utazónak, a súlytalanság érzését imitálva. A kabinokban egyedileg szabályozható a hőmérséklet és a világítás. Ezen felül az Emirates a Bvlgari kozmetikumaival és az éjszakai járatokon Hydra Active pizsamák kiosztásával teremt luxuskörülményeket az utazáshoz.
 
Game Changer First Class

A légi utasszállításban elsőként az Emirates alkalmazza a virtuális ablakokat! A 1-1-1-as elrendezésben középre került kabinokban utazók is valós időben élvezhetik a kilátást, a gépre rögzített kamerák és a virtuális ablak kivetítők segítségével. Az ablak mellett lakosztályok utasai messzelátót kapnak, hogy az ablakból eléjük táruló tájat és elsuhanó repülőgépeket még jobban lássák. A légiutaskísérőket a "Game Changer" első osztályon utazók már videóhívással is elérik a repülés alatt.
 
Game Changer First Class
kép forrása: emirates.com

A B777-esek fedélzetén a business osztály üléseinek kialakítását is a modern sportautók inspirálták. A business utasok érintőképernyőn érik el a légitársaság világhírű szórakoztató rendszerét és egyedileg tudják szabályozni az ülés körüli világítást. Az üléseket privát szférát biztosító mobilfalak választják el, az utazást cipőtartó rekesz, ergonómikus fej- és lábtámasz és személyre szóló minibár teszi még élvezetesebbé.

Emirates B777-300 business osztály
kép forrása: emirates.com

A turista osztályos kabin is átalakult: az utastér szürke és kék árnyalatokban pompázik. Az üléseket bőrborítású, hajlítható és függőlegesen is állítható fejtámaszokkal szerelték fel.
 
Emirates B777-300 turista osztály
kép forrása: emirates.com

Mind a három osztály utasait megújult utastér, ergonómikusan tervezett ülése és az ICE szórakoztató rendszer legújabb verziója várja a B777-es repülőgépek fedélzetén.

Az Emirates  ‘Game Changer' First Class kabinokkal felszerelt gépei jelenleg Dubai és Brüsszel, Genf, Bécs, Tokió Haneda, London Stansted és Riyadh között közlekednek, de június 1-től a maldív-szigeteti Male és Kuwait felé is megjelennek.

Az Emirates prémium ügyfelei - akik első vagy business osztályos repülőjegyel utaznak - számos exkluzív szolgáltatást vehetnek igénybe. Az ingyenes sofőrszolgáltatást Magyarországon és a desztinációk többségében is élvezhetik. A repülőtéren külön check-in pult, és sok esetben gyorsított biztonsági és útlevél ellenőrzés, a várakozás ideje alatt pedig fényűző First Class Lounge szolgálják az utasok kényelmét.
 
Emirates - B777-300ER repülőgép
kép forrása: emirates.com

2019-04-24
 

Az Emirates légitársaságról:

Az Emirates a világ egyik legdinamikusabban növekvő és legtöbb díjat nyert légitársasága. Jelenleg 80 ország 150 desztinációjára közlekedik. Folyamatosan bővíti útvonalhálózatát. Az Emirates
270 gépes flottája kizárólag Airbus A380-as és Boeing B777-es utasszállítókból áll. A légitársaság működése során elnyert több mint 300 nemzetközi díj és elismerés a bizonyítéka, hogy az Emirates folyamatosan a legmagasabb szintű légiutas-kiszolgálásra törekszik.

Tovább az Emirates légitársaság bemutatására >>>

Az Emirates legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Dubai repülőjegy 169 000Ft, Zanzibár repülőjegy 190 100Ft, Maldív-szigetek repülőjegy 207 600Ft, Phuket repülőjegy 220 000Ft!

5 top élményt biztosít utasainak az Emirates, ha december 20-ig Dubai repülőjegyet vásárol és március 31-ig történő utazásához!

2021. február 14-től két örömteli változás is életbe lép az Emirates budapesti útvonalán!

Utazzon az Emirates-szel, most repülőjegye mellé COVID-19 fedezettel bővített biztosítást kap!

Emirates Dubai
2021-ben az Emirates egyes A380-asainak fedélzetén már premium economy kabinban is utazhatunk!

Emirates Dubai
Több, mint 450 helyen várják extra kedvezmények az Emirates repülőjeggyel Dubai-ba érkezőket 2021. szeptember 30-ig.