Emirates ingyenes sofőrszolgáltatás

Az Emirates légitársaság ajándék sofőrszolgáltatást nyújt business - és first osztályon utazó utasainak. A szolgáltatás Skywards Reward jegyhez is jár.
kép forrása: https://www.emirates.com/

Az Emirates business vagy első osztályos repülőjeggyel rendelkezők több mint 70 célállomáson (többek közt Budapesten is) élvezhetik a sofőrszolgáltatás nyújtotta kényelmet. Luxus gépjárműparkjuk gondoskodik arról, hogy az utazási élmény már a földön elkezdődjön.

Dubaiban Mercedes típusú autókkal állnak az első osztályon utazók rendelkezésére; business osztályú utasaikat pedig Volvo autókkal szállítják a szállodába, a tárgyalás helyszínére vagy az Egyesült Arab Emirátusok területén belül bárhová, illetve onnan vissza a repülőtérre.

Budapesten BMW 7, BMW5 illetve Mercedes Vivaro kisbuszok szállítják az Emirates business és first utasait, a budapesti Liszt Ferenc repülőtér 50km-es körzetében díjtalanul. Nagyobb távolságokra is igényelhető az exklizív transzfer, felár ellenében.

Első vagy business osztályú repülőjegy foglalásáról, illetve az ingyenes sofőrszolgáltatás részleteiről érdeklődjön irodáinkban!
2014-11-28

Az Emirates légitársaságról:

Az Emirates a világ egyik legdinamikusabban növekvő és legtöbb díjat nyert légitársasága. Jelenleg 80 ország 150 desztinációjára közlekedik. Folyamatosan bővíti útvonalhálózatát. Az Emirates
270 gépes flottája kizárólag Airbus A380-as és Boeing B777-es utasszállítókból áll. A légitársaság működése során elnyert több mint 300 nemzetközi díj és elismerés a bizonyítéka, hogy az Emirates folyamatosan a legmagasabb szintű légiutas-kiszolgálásra törekszik.

Tovább az Emirates légitársaság bemutatására >>>

Az Emirates legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Dubai repülőjegy 169 000Ft, Zanzibár repülőjegy 190 100Ft, Maldív-szigetek repülőjegy 207 600Ft, Phuket repülőjegy 220 000Ft!

5 top élményt biztosít utasainak az Emirates, ha december 20-ig Dubai repülőjegyet vásárol és március 31-ig történő utazásához!

2021. február 14-től két örömteli változás is életbe lép az Emirates budapesti útvonalán!

Privát lakosztályok az Emirates légitársaság Dubai - Male - Dubai útvonalán!

Utazzon az Emirates-szel, most repülőjegye mellé COVID-19 fedezettel bővített biztosítást kap!

Emirates Dubai
2021-ben az Emirates egyes A380-asainak fedélzetén már premium economy kabinban is utazhatunk!