Nyári előfoglalási akció Kanadába: akciós repülőjegyek és ajándékok az Air Transat-tól

Az Air Transat kanadai légitársaság június 2. és október 12. között ismét elindítja közkedvelt közvetlen járatait Budapestről Kanadába.
Air Transat
kép forrása: Aviareps Magyarország

A torontói repülőjegyek most akciós áron, illetékkel együtt akár 139 000 Ft-tól foglalhatóak a Vista online repülőjegy keresőjében.

Az akciós repülőjegy mellé ajándékot is kapnak utasaink: Comfort Kit (pléd, alvómaszk és nyakpárna), illetve választható aperetif vagy fejhallgató vouchert – amely szolgáltatások egyébként díj ellenében vehetők igénybe a fedélzeten.

Az Air Transat kanadai légitársaság járatai Budapestről nonstop Torontóba, illetve Torontón keresztül Montreálba és Vancouverbe közlekednek 2016. június 2. és október 12. között.

Az Air Transat légitársaság Kanada egyik legnagyobb légitársasága, mely 30 ország 60 városába szállít utasokat. 2015-ben ismét elnyerte "A szabadidőre szakosodott legjobb észak-amerikai légitársaság" díjat.

képek forrása: Aviareps Magyarország

10 ok, amiért érdemes az Air Transattal utazni:

  1. Közvetlen járat Budapest és Kanada között
  2. Club osztály nyújtotta előnyök és kényelmi szolgáltatások
  3. Option Plus szolgáltatás: extra előnyök az Economy osztályon
  4. Ergonómikus utastér új formájú ülésekkel és különleges kabinvilágítással
  5. Személyre szabható fedélzeti szórakoztató rendszer
  6. Széles választékú bistro menü a fedélzeten
  7. Barátságos személyzet és figyelmes kiszolgálás
  8. Ingyenesen feladható csomagok 23 kg-ig
  9. Fókuszban a család - program, mellyel egyszerűvé válik a gyermekekkel történő utazás
  10. Versenyképes all inclusive árak
 

Érdekesség az Air Transat légitársaságról: fényterápia a levegőben

A légitársaság fedélzeti szolgáltatásai közül a legkülönlegesebb a számítógép vezérléses kabinvilágítás, amely egymillió féle színkombinációt hozhat létre, így az utazás és a napszakok fázisának megfelelően a legjobban odaillő színekbe varázsolja az utaskabint.

képek forrása: Aviareps Magyarország

Általában négyféle színkombinációt használnak a repülés során, más és mást a felszállás, az ételek felszolgálása, az éjszakai pihenés és a reggeli ébredés atmoszférájának megfelelően. A megfelelő színek alkalmazása egyébként a jetlag kiküszöbölésében is nagy segítséget jelent az utasoknak.
 

Most érdemes megvásárolni repülőjegyét!

A repülőjegyek jelenleg kedvezményes áron, már 139 000 Ft/főtől* megvásárolhatóak a Vista irodáiban.

Sőt! A repülőjegy mellé most ajándék - fedélzeti fizetős szolgáltatásokra beváltható -  kupont is kapnak az utasaink. Az akcióról bővebben itt olvashat: Ajándékok az Air Transat utasainak (meghosszabbított akció)
 
*A promóciós ár a szabad helyek függvényében érvényes és tartalmazza az oda-vissza utazást illetékekkel együtt, online foglalás esetén a vista.hu oldalon. Foglalja le utazását online vagy kérje ajánlatunkat kollégáinktól!

2016-04-18

Az Air Transatról:


Az Air Transat légitársaság a Transat cégcsoport tagja, mely az egyik legnagyobb kanadai utazásszervező cég. A légitársaság 30 ország 60 úti céljára szállít utasokat. 2014-ben elnyerte Skytrax szervezet díját "A szabadidőre szakosodott legjobb észak-amerikai légitársaság" kategóriában. Flottája A310-es és A330-as modern utasszállítókból áll. A kellemes utazási élményt továbbfejlesztett komfortú utastér, a leglag-érzést csökkentő, a repülés szakaszaihoz alkalmazkodó LED-es utastér-megvilágítás és comfort csomagok szolgálják. A légitársaság minden gépén két osztály: turista és club class kapott helyet.

Olvasson még több érdekességet és hasznos információt az Az Air Transat légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

Az Air Transat legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Air Transat repülőjegye mellé ajándékot adunk, amelynek a repülés során jó hasznát fogja venni!

Jövő nyáron már két légitársaság heti 4 járat köti össze Budapestet és Torontót.

Az Air Transat kanadai légitársaság közvetlen járatot indít júniustól Budapestről Montreálba és Torontóba. A járatokra akár már 199 700Ft-tól foglalhatóak repülőjegyek.