Új airberlin járatok Amerikába és Kubába

Az airberlin Düsseldorfban újabb bázist épít ki, ahonnan 2016. májustól több új járatot fog indítani Amerikába és Kubába.
Új airberlin járatok Düsseldorfból: Boston, Dallas, San Francisco és Havanna
kép forrása: dreamstime.com

Az airberlin a fő bázisreptere, Berlin mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektet düsseldorfi központjára is, ahonnan egyre több járatot indítanak.

A légitársaság a 2016-os nyári szezonra négy új várossal bővíti kínálatát, melyek bécsi indulással és kiváló düsseldorfi csatlakozással érhetőek el. Az airberlin a düsseldorfi bázisáról az Egyesült Államokban Boston, Dallas és San Francisco, Kubában pedig Havanna felé indít új járatokat.

Több Düsseldorfból induló útvonalaknál is sűrítik a menetrendet: New Yorkba már naponta kétszer, Los Angelesbe pedig naponta közlekedik majd airberlin gép.

A 2016-os nyári menetrend szerint marad a napi Düsseldorf - Miami és a heti három Düsseldorf - Fort Myers járat. Berlinből továbbra is naponta egyszer repül az airberlin New Yorkba és Chicagoba. Az új nyári menetrendben így Egyesült Államok 8 városa heti 58 airberlin járattal lesz elérhető, Berlinen vagy Düsseldorfon keresztül.

Kuba is egyre népszerűbb úti cél, így a megnövekedett igényeknek eleget téve indul az új Düsseldorf - Havanna járat heti kétszer és hetente három airberlin szállítja majd az utasokat a Düsseldorf - Varadero útvonalon.

2015-11-20  

Az Airberlin légitársaságról:

Az airberlin Európa egyik vezető légitársasága. A sokszoros díjnyertes cég a világ 171 úticéljára szállít utasokat. 1979-es megalapítása óta mindegy 31,5 millióan léptek járataik fedélzetére. Az airberlin központja jelenleg a berlini Tegel repülőtér, ahová Budapestről közvetlen járattal is utazhatunk. Az Etihad légitársaság code-share partnere és a Oneworld légitársasági szövetség tagja.

Tudjon meg még többet az airberlinről az Airberlin légitársaság bemutatása oldalunkon!

Az Airberlin legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Orlandoba repít az Airberlin!
A légitársaság május 6-tól a nyári szezonban új közvetlen járatot indít a floridai nyaralóhelyre.

Meseszép városok, érintetlen természet, az északi fény varázsa... jöjjön velünk Skandináviába!

Fedezze fel Ausztráliát az airberlin és Etihad légitársaságokkal!