Orlandoba repít az Airberlin!

Orlandoba repít az Airberlin!
A légitársaság május 6-tól a nyári szezonban új közvetlen járatot indít a floridai nyaralóhelyre.
Orlandoba repít az Airberlin!
kép forrása: dreamstime.com

Az Airberlin bejelentése szerint nyáron heti ötször, télen pedig naponta közlekednek majd gépek Düsseldorfból a szórakoztató- és témaparkjairól híres Orlandoba. A társaságnak egyébként – a korábbi Miami és Fort Meyers mellett – Orlando a harmadik floridai úti célja. A mostani bővítéssel így az Airberlin szállítja a legtöbb utast a „napsütés államába” heti 21 berlini és düsseldorfi járatával.
 
Az első Airberlin Düsseldorf-Orlando járat
kép forrása: Giulio-Coscia / airberlingroup.com

Az új orlandoi járatra a Bécs-Düsseldorf csatlakozás kényelmes átszállást biztosít, mindössze 2 óra 15 perces csatlakozási idővel - az oda- és a visszaúton is. Repülőjegyek nagyszerű árakon foglalhatóak a Bécs-Düsseldorf-Orlando útvonalra, már 175 000 Ft/főtől.

Keresse meg Orlando repülőjegyét online!


Orlando, Florida
kép forrása: dreamstime.com

2017-05-15

Az Airberlin légitársaságról:

Az airberlin Európa egyik vezető légitársasága. A sokszoros díjnyertes cég a világ 171 úticéljára szállít utasokat. 1979-es megalapítása óta mindegy 31,5 millióan léptek járataik fedélzetére. Az airberlin központja jelenleg a berlini Tegel repülőtér, ahová Budapestről közvetlen járattal is utazhatunk. Az Etihad légitársaság code-share partnere és a Oneworld légitársasági szövetség tagja.

Tudjon meg még többet az airberlinről az Airberlin légitársaság bemutatása oldalunkon!

Az Airberlin legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Meseszép városok, érintetlen természet, az északi fény varázsa... jöjjön velünk Skandináviába!

Fedezze fel Ausztráliát az airberlin és Etihad légitársaságokkal!

Hihetetlen, de most már ennyiért is vásárolhat business repülőjegyet: New York 486 200Ft, Chicago 604 900Ft, Melbourne 898 100Ft!