LEGO figurák a Turkish Airlines fedélzeti biztonsági videójának sztárjai

Ezt tuti, hogy meg fogja nézni!
LEGO figurák a Turkish Airlines fedélzeti biztonsági videójának sztárjai
kép forrása: youtube.com

A Lego-kaland 2. mozifilm 2019. február 8-i világpremierjével egy időben elkészült a Turkish Airlines legújabb fedélzeti biztonsági videója, amelyet 2019. március 1-től minden járatuk fedélzetén vetíteni fognak.

Ebben Emmet, Lucy és társaik a főszereplők, akik egy világkörüli filmforgatás során magyarázzák el az utasoknak a legfontosabb tudnivalókat. A kisfilm a légitársaság legnépszerűbb úticéljaira kalauzol el minket, a LEGO figurák Bali, Moszkva, Róma, San Francisco, Fokváros, Hongkong, Tokió és Isztambul városokban bukkannak fel.

A film elkészítése közel 1000 munkaórát ölelt fel, a munkálatok öt kontinensen, a produkcióban 400 ember vett részt. A fokvárosi stadionos jelenethez 24 000 LEGO emberkét és 20 330 795 db LEGO építőkockát használtak fel - ez tízszerese annak a mennyiségnek, amit az első Turkish Airlines LEGO-s biztonsági videóhoz kellett 2018 júliusában.  A videó 11 verzióban készült el, hogy a légitársaság 28 féle utasszállítójának mindengyikének megfeleljen.

Ez az a biztonsági videó, amit biztosan nem fog kihagyni!

 

A legfrissebb akciós árakért látogassa meg Turkish Airlines repülőjegy akciók oldalunkat is!

2019-02-12

A Turkish Airlinesról:

A török nemzeti légitársaság, a Turkish Airlines egyike a világ legdinamikusabban fejlődő légitársaságainak. A társaság központja az isztambuli Atatürk nemzetközi repülőtér. A Turkish Airlines jelenleg 318 utasszállítóval rendelkezik és 297 úti célra repül világszerte. A török légitársaság 2011. és 2016. között minden évben elnyerte a Skytrax szervezet "Legjobb európai légitársaság" díját. A Star Alliance szövetség tagja és méltán hívják "Törökország felkelő csillagának is". A Turkish Airlines bemutatkozik

A Turkish Airlines legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Delhi repülőjegy 119 900Ft, Tokió repülőjegy 145 600Ft, Havanna repülőjegy 145 700Ft, Bangkok repülőjegy 159 300Ft!

Augusztustól ezzel a két mexikói desztinációval bővül a török légitársaság útvonalhálózata.

A Turkish Airlines egyszerre két igen különleges amerikai várost is felvett útvonalhálózatába. Hogy melyek ezek? Cikkünkben eláruljuk.

Egy különleges Turkish Airlines járat szállt le november 30-án a tokiói Narita repülőtéren, egy nappal a "Kainan (Ertuğrul) 1890" című film világpremierje előtt.

December 15-től két különleges afrikai szigetre indít járatot a török légitársaság. A nyaralóparadicsom Mauritusra és az egyedülálló élővilágáról híres Madagaszkárra is eljuthatunk a Turkish Airlines jóvoltából.

A csodás indonéz sziget, Bali is elérhetővé válik a török légitársaság gépeivel 2019. nyarától.