A380-as gépek a British Airways flottájában

A British Airways flottájának legújabb tagjai megérkeztek! Az A380-as superjumbó már a brit légitársaság gépparkjában is megtalálhatóak.
kép forrása: britishairways.com

A British Airways A380-as gépeivel már Ön is találkozhat, ha Londonból Los Angelesbe, Hongkongba, Johannesburgba, San Franciscoba, Szingapúrba vagy Washingtonba utazik.

A British Airways A380-asai 4 osztályos járatok, egyenként közel 500 férőhellyel. Speciálisan megtervezett LED világítást kaptak a gépek, ahol a fények igazodnak a napszakokhoz, így segítve az utasokat, hogy kipihentebben érkezzenek meg. A kabinfények a reggeli felszolgálásakor a friss reggeli fényeket imitálják, délben ebédkor energikusabb hangulatot teremtenek, az esti vacsora idején pedig a meleg gyertyafényeket idézik fel. Éjszaka alacsony fényerejű kék LED-ek világítanak, mely elengedő ahhoz, hogy megfelelően lássunk, de az alvást sem zavarja ez a fény.

A British Airways A380-asaiban a korábbi géptípusokhoz képest újratervezték és jobb fej- valamint deréktámasszal látták el az üléseket.

Az A380-as géptípus a leghalkabb szélestörzsű utasszállító jelenleg. Az utaskabin alapos szigetelésével a belső zajt is tovább csökkentették.

A fedélzeti szórakoztató rendszerből mindenki korának és ízlésének megfelelő programot találhat: széles a választék mozifilmekből, dokumentumműsorokból, zenéből és játékokból. A ZEN-Tv csatornára kapcsolva is megfeledkezhetünk az utazás izgalmairól.

A magunkkal hozott laptopról vagy tabletről is nézhetjük, hallgathatjuk kedvenc tartalmainkat. Hogy elektromos készülékeink útközben se merüljenek le, elektromos csatlakozók is tartoznak az ülésekhez.

Próbálja ki Ön is az egyedülálló utazási élményt nyújtó British Airways A380-as gépeket! Foglalja le British Airways repülőjegyét online vagy irodánkban!

2014-11-27

A British Airways légitársaságról:

British Airways légitársaság a Oneworld teljes jogú tagjaként a partner légitársaságokkal együtt közel 600 desztinációra repítik az utasokat. Európa és Észak-Amerika között az airberlin, Iberia és American Airlines légitársaságokkal, a többi útonalon pedig a  Cathay Pacific, Finnair, Japan Airlines, Lan Airlines, Qantas, Royal Jordanian és S7 Siberia Airlines-szal működik együtt.

Központi repülőtere a londoni Heathrow, ahonnan 70 ország 170 városába repülnek British Airways járatok. Évi szinten 35 millió csésze teát főznek az utasoknak.

A British Airways légitársaság részletes bemutatása>>>

A British Airways legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

New York repülőjegy 147 700Ft, Toronto repülőjegy 175 200Ft, Miami repülőjegy 179 300Ft, Boston repülőjegy 180 800Ft, Los Angeles repülőjegy 215 300Ft!

A légitársaság utasai az Európán belüli járatokon Tom Kerridge Michelin-csillagos séf ételeit vásárolhatják meg.

2020. június 1-től indul a vadonatúj oregoni járat!

A brit légitársaság átvette és menetrendbe állította vadonatúj Airbus A350-1000-es utasszállítóját.

Az új repülőtérre október 27-től költözik át a brit légitársaság.

Japán második legnagyobb városába, Oszakába 2019. tavaszától repül a British Airways!