Michelin-csillagos fogásokat kínál a British Airways Európában

A légitársaság utasai az Európán belüli járatokon Tom Kerridge Michelin-csillagos séf ételeit vásárolhatják meg.
Michelin-csillagos fogásokat kínál a British Airways Európában
kép forrása: britishairways.com

A British Airways légitársaság megújította Speedbird Café kínálatát az európai járatok turista osztályain. 2021-től Tom Kerridge Michelin-csillagos séf harapnivalóit vásárolhatják meg azok az utasok, akik indulás előtt legalább 12 órával online befoglalják maguknak a választott ételeket. A kínálatban szendvics, pite, tortillatekercs és briós szerepel, de a járaton vegetáriánus és vegán ételek is elérhetőek. Üdítőket és ásványvizet továbbra is ingyenesen szolgálnak fel az eruópai járatokon.

A brit légitársaság ezzel párhuzamosan elindította "Buy Before You Fly for Highlife Shop" szolgáltatását. Lehetőség van még otthon, a járat indulása előtt összeválogatni, mit szeretnénk megvásárolni a fedélzeti vámmentes bolt kínálatából.

Mindkét újításnak egészségvédelmi és környezetvédelmi haszna is van: a légitársaság az előzetes foglalásokkal csökkenteni tudja a fedélzetre szánt ételek és vámmentes áruk súlyát illetve az utas és légiutaskísérők közti kontaktusok számát.
 
A British Airways közben egy újabb sörmárkával is megörvendezteti e nedű rajongóit: Újabb BrewDog IPA éekezik, amelyet kizárólag British Airways járatok utasai vásárolhatnak meg. A skót kézműves sörfőzde ezt az új sört JetSteam névre keresztelte el, és ez fogja felváltani a korábbi igen népszerű, de limitált szériás "Speedbird 100" sört.
 
Michelin-csillagos fogásokat kínál a British Airways Európában
kép forrása: britishairways.com

2021-01-11

A British Airways légitársaságról:

British Airways légitársaság a Oneworld teljes jogú tagjaként a partner légitársaságokkal együtt közel 600 desztinációra repítik az utasokat. Európa és Észak-Amerika között az airberlin, Iberia és American Airlines légitársaságokkal, a többi útonalon pedig a  Cathay Pacific, Finnair, Japan Airlines, Lan Airlines, Qantas, Royal Jordanian és S7 Siberia Airlines-szal működik együtt.

Központi repülőtere a londoni Heathrow, ahonnan 70 ország 170 városába repülnek British Airways járatok. Évi szinten 35 millió csésze teát főznek az utasoknak.

A British Airways légitársaság részletes bemutatása>>>

A British Airways legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

New York repülőjegy 147 700Ft, Toronto repülőjegy 175 200Ft, Miami repülőjegy 179 300Ft, Boston repülőjegy 180 800Ft, Los Angeles repülőjegy 215 300Ft!

2020. június 1-től indul a vadonatúj oregoni járat!

A brit légitársaság átvette és menetrendbe állította vadonatúj Airbus A350-1000-es utasszállítóját.

Az új repülőtérre október 27-től költözik át a brit légitársaság.

Japán második legnagyobb városába, Oszakába 2019. tavaszától repül a British Airways!

2019. április 2-án indul a közvetlen London - Pittsburgh járat!