Új járat Portlandbe a British Airways-től!

2020. június 1-től indul a vadonatúj oregoni járat!
Cannon Beach, Oregon
fotók: Free-Photos és Jeremy Wilder, pixabay.com

A British Airways egész éves, új útvonalat jelentett be: 2020. június 1-től az oregoni Portlandbe is repülni fognak a londoni Heathrow reptérről. Az új járat hetente ötször, hétfőn, szerdán, pénteken, szombaton és vasárnap közlekedik majd. A British Airways Londonból ezzel együtt immár 27 amerikai városba repül.

Ezen az útvonalon a British Airways 787-8-as Dreamlinerei járnak, amelyek 35 üzleti, 25 prémium turista és 154 turista osztályos üléssel rendelkeznek.

A British Airways gépei London ból 15:05-kor indulnak és 16:55-kor érkeznek meg Portlandbe. Visszafelé onnan 18:50-kor szállnak fel és másnap délben 12:15-kor érkeznek vissza Londonba. A járat a Budapestről induló vagy oda visszatérő utasok számára is éjszakázás nélkül elérhető, a hazaúton kényelmes, 2,5 órás csatlakozási idővel.

Portland, vagy ahogy még nevezik, a "rózsaváros", az oregoni tengerparttól 130 km-re keletre, a Willamette és Columbia folyók találkozásánál fekszik. Klímája kedvez a rózsatermesztésnek, a város egyik nevezetessége is egy rózsanemesítő kert, az "International Rose Test Garden". A város jelentős technológiai központ, emellett kiváló kindulópontja az oregoni hegyekhez és tóvidékhez induló kirándulásoknak. A Mount Hood környékén egész évben lehet síelni, a város körülölelő két folyó pedig számos vízisport-lehetőséget kínál. Portlandban nagyon népszerű a kerékpározás is. A város gasztroturisták kedvelt célpontja, emellett számos zenei fesztivál és rengeteg készműves söröző teszi még kellemesebbé az ott töltött időt.
 
Mount Hood, Oregon
fotó: David Mark, pixabay.com
Online keresőnkben megtalálja a legjobb Portland repülőjegy árainkat.

2020-01-06

A British Airways légitársaságról:

British Airways légitársaság a Oneworld teljes jogú tagjaként a partner légitársaságokkal együtt közel 600 desztinációra repítik az utasokat. Európa és Észak-Amerika között az airberlin, Iberia és American Airlines légitársaságokkal, a többi útonalon pedig a  Cathay Pacific, Finnair, Japan Airlines, Lan Airlines, Qantas, Royal Jordanian és S7 Siberia Airlines-szal működik együtt.

Központi repülőtere a londoni Heathrow, ahonnan 70 ország 170 városába repülnek British Airways járatok. Évi szinten 35 millió csésze teát főznek az utasoknak.

A British Airways légitársaság részletes bemutatása>>>

A British Airways legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

New York repülőjegy 147 700Ft, Toronto repülőjegy 175 200Ft, Miami repülőjegy 179 300Ft, Boston repülőjegy 180 800Ft, Los Angeles repülőjegy 215 300Ft!

A légitársaság utasai az Európán belüli járatokon Tom Kerridge Michelin-csillagos séf ételeit vásárolhatják meg.

A brit légitársaság átvette és menetrendbe állította vadonatúj Airbus A350-1000-es utasszállítóját.

Az új repülőtérre október 27-től költözik át a brit légitársaság.

Japán második legnagyobb városába, Oszakába 2019. tavaszától repül a British Airways!

2019. április 2-án indul a közvetlen London - Pittsburgh járat!