Új pittsburghi járat a British Airways-től!

2019. április 2-án indul a közvetlen London - Pittsburgh járat!
2019. április 2-án indul a közvetlen London - Pittsburgh járat!
fotó: Kóczián Krisztina

A British Airways új útvonalat jelentett be: 2019. április 2-tól a londoni Heathrow reptérről a Pennsylvania állambeli Pittsburghbe is repülni fognak a londoni Heathrow reptérről. Az új járat hetente négyszer, kedden, szerdán, pénteken és vasárnap közlekedik majd.

Ezen az útvonalon a British Airways 787-8-as Dreamlinerei járnak, amelyek 35 üzleti, 25 prémium turista és 154 turista osztályos üléssel rendelkeznek.

A British Airways gépei London ból 17:00-kor indulnak és 20:15-kor érkeznek meg Pittsburghbe. Visszafelé Pittsburghből 21:50-kor szállnak fel és másnap délelőtt 10:25-kor érkeznek vissza Londonba. A járat a Budapestről induló vagy oda visszatérő utasok számára is éjszakázás nélkül elérhető, kényelmes, 2-2,5 órás csatlakozási időkkel mindkét irányban!

Pittsburgh Pennsylvánia fővárosa. Ideális kiindulópontja lehet olyan autós családi utazásnak, ami felöleli Cleveland-et, Columbust (in the banks of Ohio) és Washington DC-t. Pittsburghben az embernek könnyen támad az az érzése, hogy "ezeket a hidakat már láttam valahol", hiszen sok közülük nyugodtan lehetne a budapesti Lánchíd kisöccse. A belváros könnyen és gyalogosan bejárható, nagyon kellemes kis város. Óriási kultusza van a Steelers - az acélipar városa egyébként - nevű amerikai foci csapatának.
 
Online keresőnkben megtalálja a legjobb Pittsburgh repülőjegy árainkat.

2018-07-27

A British Airways légitársaságról:

British Airways légitársaság a Oneworld teljes jogú tagjaként a partner légitársaságokkal együtt közel 600 desztinációra repítik az utasokat. Európa és Észak-Amerika között az airberlin, Iberia és American Airlines légitársaságokkal, a többi útonalon pedig a  Cathay Pacific, Finnair, Japan Airlines, Lan Airlines, Qantas, Royal Jordanian és S7 Siberia Airlines-szal működik együtt.

Központi repülőtere a londoni Heathrow, ahonnan 70 ország 170 városába repülnek British Airways járatok. Évi szinten 35 millió csésze teát főznek az utasoknak.

A British Airways légitársaság részletes bemutatása>>>

A British Airways legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

New York repülőjegy 147 700Ft, Toronto repülőjegy 175 200Ft, Miami repülőjegy 179 300Ft, Boston repülőjegy 180 800Ft, Los Angeles repülőjegy 215 300Ft!

A légitársaság utasai az Európán belüli járatokon Tom Kerridge Michelin-csillagos séf ételeit vásárolhatják meg.

2020. június 1-től indul a vadonatúj oregoni járat!

A brit légitársaság átvette és menetrendbe állította vadonatúj Airbus A350-1000-es utasszállítóját.

Az új repülőtérre október 27-től költözik át a brit légitársaság.

Japán második legnagyobb városába, Oszakába 2019. tavaszától repül a British Airways!