Egész évben közlekedik a Finnair Kuangcsouba

Az eredetileg nyári szezonális járat ősztől egész évben közlekedni fog.
Egész évben közlekedik a Finnair Kuangcsouba. A képen a Starfish Tower és a Liede Bridge
kép forrása: pixabay.com / felhasználó: longtengyidu

Ez a Finnair járat 2016-ban még csak nyári, szezonális járatként indult, de a nagy sikerre való tekintettel a 2019-2020-as téli menetrendtől kezdve Kuangcsou egész éves úticéllá válik. Az útvonalon a finn légitársaság A350-es repülőgépei szállítják az utasokat.

Helsinkiből Kuangcsouba a téli menetrendben heti kétszer, szerdán és szombaton repülnek a Finnair gépei, nyáron ezt plusz két járat egészíti ki hétfőnként és péntekenként. A járatok Kínából másnap indulnak vissza Finnországba. A menetrend a magyar utazók számára is ideális, kényelmes csatlakozási időkkel utazhatnak az oda- és a visszaúton is.

A járat átkerül a kuangcsoui reptér 2. terináljára, ezzel még jobb átszállási kapcsolatot biztosítva a Finnair utasainak a partner légitársaság China Southern járataihoz.

A finn légitársaság Kínán belül hat városba ( Peking, Shanghai, Csungking, Kuangcsou, Hszian, Nanking )  illetve Hongkongba repül.
 
Tekintse meg a legfruissebb Finnair repülőjegy akciókat Kínába és Ázsia számos városába!


2019-05-21

A Finnair légitársaságról:

A Finnair a skandináv régió egyik legjelentősebb légitársasága. Elsősorban pontossága és fedélzeti kiszolgálásának színvonala miatt népszerű az utazók körében. A Skytrax szakmai szövetség World Airline Awards díját "Legjobb Észak-Európai Légitársaság" kategóriában 2010-2018. között minden évben elnyerte. A Finnair Európában több mint 100 úticélra, Ázsiában 19 és Amerikában 8 városba repül. A légitársaság központja a Helsinkiben található Vantaa nemzetközi repülőtér. A Finnair a Oneworld légitársasági szövetség tagja.

A Finnair légitársaság részletes bemutatkozása >>>

A Finnair legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Tokió repülőjegy 166 800Ft, Bangkok repülőjegy 167 700Ft, Nagoja repülőjegy 167 700Ft, Oszaka repülőjegy 168 000Ft, Peking repülőjegy 174 000Ft!

2019. decemberétől Sapporóba, 2020. március végétől a tokiói Haneda reptérre is jár a finn légitársaság.

Ezt a járatát 2020. nyarától indítja a finn légitársaság.

A finn légitársaság az új Daxing repülőtérre is közlekedik novembertől.

A Finnair sztárséf Tommy Myllymaki fogásaihoz a svéd együttesből Per Gessle szerzett háttérzenét!

2019. március 31-től heti három Finnair járat lesz Helsinki és Los Angeles közt.