A koreai Pusan lesz a Finnair huszadik ázsiai célállomása

Ezt a járatát 2020. nyarától indítja a finn légitársaság.
A koreai Pusan lesz a Finnair huszadik ázsiai célállomása
kép forrása: shutterstock.com

A Finnair 2020-ban folytatja ázsiai hódítását: 2020. március 30-ától heti három járatot indít Helsinkiből a koreai Pusan városába. Mint minden hosszútávú útvonalon, ezen is a legmodernebb Airbus A350-es repülőgépei teljesítenek majd szolgálatot. A járatok hétfőn, szerdán és pénteken 17:40-kor indulnak Helsinkiből és másnap reggel érnek Pusanba. Innen még aznap délelőtt 10:20-kor indulnak vissza és 14:05-kor érkeznek meg Finnországba.

A Finnair lesz az első és egyetlen európai légitársaság, amely Európából közvetlenül Pusanba repül. Az Északi-sark feletti repülési útvonalukkal pedig ők kínálják legrövidebb repülési időket Európa és Ázsia között. A Helsinki-Pusan járat menetideje alig 9 óra, melyhez a budapesti utasok pedig igen kedvező, 2,5 órás csatlakozási idővel számolhatnak Helsinkiben. A Finnairnek nem Pusan az első koreai desztinációja, Szöulba már 11 éve repülnek.

Az ázsiai járatokra business repülőjegyet vásárlók a megújuló Finnair Nordic Business Class szolgáltatásait élvezhetik. A business utasokat újratervezett kabinbelső, ötletes finn designelemek, Tommy Myllymäki sztárséf által kreált fogások és személyre szabott figyelem várja őket.

Pusan Korea második legnagyobb városa, 3,5 millió lakossal. A Koreai-félsziget délkeleti csúcsán található, és gyönyörű tájáról ismert, amely egyesíti a hegyeket, folyókat és a tengert. Kitűnő strandokat és nagyszerű túraútvonalakat kínál, mérsékelt éghajlatban.

A Finnair légitársaság ázsiai repülőjegyei minden időszakban kiváló érték-ár arányt képviselnek, foglalja le Finnair repülőjegyét online vagy irodáinkban!

2019-09-09

A Finnair légitársaságról:

A Finnair a skandináv régió egyik legjelentősebb légitársasága. Elsősorban pontossága és fedélzeti kiszolgálásának színvonala miatt népszerű az utazók körében. A Skytrax szakmai szövetség World Airline Awards díját "Legjobb Észak-Európai Légitársaság" kategóriában 2010-2018. között minden évben elnyerte. A Finnair Európában több mint 100 úticélra, Ázsiában 19 és Amerikában 8 városba repül. A légitársaság központja a Helsinkiben található Vantaa nemzetközi repülőtér. A Finnair a Oneworld légitársasági szövetség tagja.

A Finnair légitársaság részletes bemutatkozása >>>

A Finnair legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Peking repülőjegy 138 500Ft, Shanghai repülőjegy 147 400Ft, Nanking repülőjegy 159 500Ft, Hongkong repülőjegy 184 100Ft!

A finn légitársaság az új Daxing repülőtérre is közlekedik novembertől.

A Finnair sztárséf Tommy Myllymaki fogásaihoz a svéd együttesből Per Gessle szerzett háttérzenét!

Az eredetileg nyári szezonális járat ősztől egész évben közlekedni fog.

2019. március 31-től heti három Finnair járat lesz Helsinki és Los Angeles közt.

2018. őszétől kezdve Oszaka, Hongkong, Delhi és Phuket felé még gyakrabban repül majd finn légitársaság.