Megújul a Finnair business osztálya

Skandináv design és még személyesebb szolgáltatások az üzleti osztályon.
 
Kahvikutsut finn kávészertartás a Finnair Nordic Business osztályán
képek forrása: gallery.finnair.com

A Finnair business repülőjegyet vásárlók 2018. február 7-től megújult business osztályos szolgáltatásokat élvezhetnek. Az utasok először Szöul, Tokió és Shanghai felé, majd nyártól már minden hosszútávú járaton találkozhatnak a Nordic Business Class megújult kabinbelsőjével, az új ínyenc menükkel és a még személyesebb kiszolgálással.

A Finnair A350-es repülőgépeinek kabinbelsőjét a Marimekko finn tervezőiroda álmodta újra. A Marimekko design az üléshozatokon, takarókon, párnákon, porcelánokon is megtalálható: fehér, kék és zöld színek valamint a jellegzetek minták idézik meg az északi otthonok hangulatát.
 
2013. óta szokás, hogy a légitársaság business menüit finn sztárszakácsok alkotják meg. 2018. februárjától a Svédországban, finn származású Tommy Myllymäki tervezi a üzleti osztály fogásait. A menüket skandináv hagyományos fogások ihlették és az aktuális évszak szezonális, helyi alapanyagaiból készítik el.

Februártól a business osztályon az ételeket az utas által kért időpontban szolgálják fel, a Marimekko mintás porcelán étkészleten.

Újdonság lesz a Ázsiából Helsinkibe menő járatokon a "Kahvikutsut" . Ez egy finn kávézási szokás, amikor a reggeli finom kávét és mellé hétféle hagyományos finn süteményeket, édességeket is felszolgálnak.

2018-01-02

A Finnair légitársaságról:

A Finnair a skandináv régió egyik legjelentősebb légitársasága. Elsősorban pontossága és fedélzeti kiszolgálásának színvonala miatt népszerű az utazók körében. A Skytrax szakmai szövetség World Airline Awards díját "Legjobb Észak-Európai Légitársaság" kategóriában 2010-2018. között minden évben elnyerte. A Finnair Európában több mint 100 úticélra, Ázsiában 19 és Amerikában 8 városba repül. A légitársaság központja a Helsinkiben található Vantaa nemzetközi repülőtér. A Finnair a Oneworld légitársasági szövetség tagja.

A Finnair légitársaság részletes bemutatkozása >>>

A Finnair legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Tokió repülőjegy 166 800Ft, Bangkok repülőjegy 167 700Ft, Nagoja repülőjegy 167 700Ft, Oszaka repülőjegy 168 000Ft, Peking repülőjegy 174 000Ft!

Az eredetileg nyári szezonális járat ősztől egész évben közlekedni fog.

2019. decemberétől Sapporóba, 2020. március végétől a tokiói Haneda reptérre is jár a finn légitársaság.

Ezt a járatát 2020. nyarától indítja a finn légitársaság.

A finn légitársaság az új Daxing repülőtérre is közlekedik novembertől.

A Finnair sztárséf Tommy Myllymaki fogásaihoz a svéd együttesből Per Gessle szerzett háttérzenét!