Miért éppen az Air China?

Miért érdemes az Air China légitársaságot választania következő utazásához? Tudja meg cikkünkből!
Air China légitársaság bemutatása
képek forrása: https://www.airchina.hu/HU/GB/info/download/

Összegyűjtöttünk Önnek néhány jó érvet:
 
 • Közvetlen járattal köti össze Budapestet és Pekinget heti négy alkalommal.
   
 • Budapest és Peking között A330-200-as gépekkel repül, amelyek business és  turista repülőjegy vásárolható weboldalunkon és irodáinkban.
   
 • A magyar utasok igénybe vehetik a pekingi ingyenes 72 órás tranzit vízumot is, így egy-egy nyaralás kellemes kitérője lehet akár egy rövid pekingi hétvége is.
   
 • A Magyarországon jelen lévő légitársaságok közül az Air China kínálja a legolcsóbb repülőjegyeket Ausztráliába és Új-Zélandra: Sydney-be, Melbourne-be és Aucklandre.
   
 • Flottája 628 repülőgépet számlál, amely átlagos életkora 6,53 év. Ez világviszonylatban a legfiatalabbak közé számít.
   
 • Kína legnagyobb légitársasága, amely hetente 224 járatot indít Európa 17 nagyvárosából, köztük Budapestről.
   
 • 39 ország 66 városába, Kínán belül további 115 városba (pl. Shanghai, Wuhan, Csengtu, Hsziamen) és 3 régiós központba (Hongkongba, Makaóba és Tajvanon Taipei-be) repül.
   
 • Nemzetközi (kínai, japán, koreai és német) személyzete kiváló minőségű szolgáltatást nyújt. Az Air China egyben Kína egyik nemzetközi "arca" is.
   
 • Az Air China tagja a Star Alliance légitársasági csoportnak. A Star Alliance hálózatában összesen 191 ország 1307 úti célja érhető.
 
2018-03-06

Az Air Chináról:


Az 1988-ban alapított Air China Kína nemzeti légitársasága. Flottája 628 gépből áll, a járatok 184 városba, köztünk Budapestre is közlekednek. A légitársaság központi repülőtere Peking. A légitársaság a Kínai Köztársaság "arca" is, a cég filozófiája szerint a megbízhatóság, kényelem, komfort és választék áll a középpontban. Az Air China számos rangos kínai és nemzetközi elismerést elnyert, Kína 10 legerősebb, nemzetközi szinten is számon tartott brandje közé tartozik. A Skytrax 2011-ben "négycsillagos légitársaságnak" minősítette.

Az Air China a Star Alliance légitársasági csoport tagjai.

Olvasson még több érdekességet és hasznos információt az Az Air China légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

Az Air China legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

A repülőjegy akciók feltöltés alatt

Júliustól kezdve folyamatosan érkeznek Kínába a vadonatúj Airbus A350-900 XWB repülőgépek.

2015. május 1-jétől újra van közvetlen, menetrend szerinti repülőjárat Budapest és Peking között. A China Airlines hetente 4 járattal köti össze a magyar és a kínai fővárost.