Újra átszállás nélkül utazhatunk Budapestről Pekingbe

2015. május 1-jétől újra van közvetlen, menetrend szerinti repülőjárat Budapest és Peking között. A China Airlines hetente 4 járattal köti össze a magyar és a kínai fővárost.
Újra átszállás nélkül utazhatunk Budapestről Pekingbe
kép forrása: shutterstock.com

A vadonatúj Budapest - Peking járat hetente négyszer fog közlekedni, az Air China légitársaság üzemeltetésében. Budapestről hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap 21.10-kor indul és másnap, helyi idő szerint 12:40-kor száll le Pekingben. Pekingből szintén ezeken a napokon száll fel a gép 13:00-kor és egy másfél órás minszki kitérő után 19:40-kor száll le Budapesten.

Az Air China A330-200-as gépekkel repül Budapest és Peking között, mellyel a székezéstől függően 30 business és 207 turista vagy 12 business és 271 turista osztályos utast tud szállítani. Utoljára 2012-ben volt közvetlen gép Budapestről Pekingbe a Hainan légitársaság jóvoltából, azóta a magyar fővárosból Kínába egy átszállással vagy Bécsből az Austrian közvetlen járatával lehetett eljutni.

2015-05-07

Az Air Chináról:


Az 1988-ban alapított Air China Kína nemzeti légitársasága. Flottája 628 gépből áll, a járatok 184 városba, köztünk Budapestre is közlekednek. A légitársaság központi repülőtere Peking. A légitársaság a Kínai Köztársaság "arca" is, a cég filozófiája szerint a megbízhatóság, kényelem, komfort és választék áll a középpontban. Az Air China számos rangos kínai és nemzetközi elismerést elnyert, Kína 10 legerősebb, nemzetközi szinten is számon tartott brandje közé tartozik. A Skytrax 2011-ben "négycsillagos légitársaságnak" minősítette.

Az Air China a Star Alliance légitársasági csoport tagjai.

Olvasson még több érdekességet és hasznos információt az Az Air China légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

Az Air China legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

A repülőjegy akciók feltöltés alatt

Júliustól kezdve folyamatosan érkeznek Kínába a vadonatúj Airbus A350-900 XWB repülőgépek.

Miért érdemes az Air China légitársaságot választania következő utazásához? Tudja meg cikkünkből!