Air China repülőjegy árak

Repülőjegy akciók Ázsiába, budapesti indulással


OrszágVárosÁr
Dél-Korea
Szöul
Hong Kong
Hong Kong
Japán
Nagoja
Japán
Oszaka
Japán
Tokió
Kína
Csengtu
Kína
Csungking
Kína
Hsziamen
Kína
Kuangcsou
Kína
Lhásza
Kína
Peking
Kína
Sanghaj
Kína
Sencsen
Kína
Senjang
Kína
Vuhan
Szingapúr
Szingapúr
Tajvan
Tajpej
Thaiföld
Bangkok
Thaiföld
Phuket
Vietnám
Hanoi
Vietnám
Ho Si Minh-Város

Bangkok, Hongkong, Ho Si Minh-város, Nagoja, Oszaka, Phuket, Szingapúr, Szöul, Taipei, Tokió :
Repülőjegy kiállítás : 2020. január 31-ig. A repülőjegyet az indulás előtt legalább 7 nappal meg kell vásárolni.
Indulás : 2020. június 14-ig
Utazásból kizárt időszakok : Az indulás nem lehetséges április 3-14. között vagy május 4-10. között. A hazautazás nem lehetséges április 25. és május 1. között vagy július 1. és augusztus 31. között.
Minimum kinntartózkodás : 7 éjszaka
Maximum kinntartózkodás : 3 hónap

Csengtu, Csongking, Hsziamen, Kuangcsou, Peking, Sencsen, Senjang, Shanghai, Vuhan :
Repülőjegy kiállítás : 2020. január 31-ig.
Indulás : 2020. június 14-ig
Utazásból kizárt időszakok : Az indulás nem lehetséges január 15-25. között vagy április 3-14. között vagy május 4-10. között. A hazautazás nem lehetséges január 4-10. között vagy január 20-26. között vagy április 25. és május 1. között.
Minimum kinntartózkodás : 6 éjszaka
Maximum kinntartózkodás : 3 hónap

Lhásza :
Repülőjegy kiállítás : A repülőjegyet az indulás előtt legalább 7 nappal meg kell vásárolni.
Utazásból kizárt időszakok : Az indulás nem lehetséges június 16. és augusztus 22. vagy december 15-25. között.
Minimum kinntartózkodás : 6 éjszaka
Maximum kinntartózkodás : 12 hónap

 

Repülőjegy akciók Ausztráliába és Új-Zélandra, budapesti indulással


A kiválasztott repülőjegy árra kattintva megnézheti, hogy az Ön által választott dátumra melyek a legolcsóbb repülőjegyek!

OrszágVárosÁr
Ausztrália
Melbourne
Ausztrália
Sydney
Új-Zéland
Auckland

Repülőjegy kiállítás : 2020. január 31-ig. A repülőjegyet az indulás előtt legalább 7 nappal meg kell vásárolni.
Indulás : 2020. január 11. és június 14. között
Utazásból kizárt időszakok : Az indulás nem lehetséges április 3-14. között vagy május 4-10. között. A hazautazás nem lehetséges április 25. és május 1. között vagy július 1. és augusztus 31. között.
Minimum kinntartózkodás : 7 éjszaka
Maximum kinntartózkodás : 3 hónap 
72 órás tranzitvízum mentesség Kínában:

Tizennyolc kínai nagyvárosban élni lehet a 72 órás vízummentes tranzitálási lehetőséggel (Peking, Shanghai, Guangzhou, Chengdu, Chongqing, Shenyang, Kunming, Dalian, Guilin, Hangzhou, Xi'an, Xiamen, Wuhan, Tianjin, Harbin, Nanjing, Qingdao, Changsha).

Magyarország állampolgárai is – amennyiben érvényes úti okmánnyal, a továbbutazást biztosító repülőjeggyel és indokolt esetben a célországba szóló érvényes vízummal rendelkeznek – legfeljebb 72 órás időtartamra kínai vízum nélkül tartózkodhatnak az adott terület közigazgatási határán belül (a Nagy Fal valamennyi, Pekinghez közel eső és népszerű turistacélpontot jelentő szakasza – pl. Badaling, Mutianyu, Simatai – a főváros közigazgatási határain belül található). Fontos feltétel továbbá, hogy a kiindulási ország és a továbbutazás célországa nem lehet azonos, illetve, hogy a Kínába történő be- és kilépés csak ugyanazon a repülőtéren lehetséges. Sanghaj városban, valamint a szomszédos Jiangsu és Zhejiang tartományokban 144-órás (hatnapos) a vízummentes tranzittartózkodás ideje. A továbbutazás a három közigazgatási területen belül kijelölt nemzetközi határátkelők bármelyikén történhet.


A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek és csak repülőjegy online rendszerünkben történő foglalás esetén érvényesek. A repjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hírdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Olcsó repülőjegy foglalás érdekében olvassa el útmutatónkat és használja online repülőjegy foglaló rendszerünket!
lead kép forrása: airchina.com

Az Air Chináról:


Az 1988-ban alapított Air China Kína nemzeti légitársasága. Flottája 628 gépből áll, a járatok 184 városba, köztünk Budapestre is közlekednek. A légitársaság központi repülőtere Peking. A légitársaság a Kínai Köztársaság "arca" is, a cég filozófiája szerint a megbízhatóság, kényelem, komfort és választék áll a középpontban. Az Air China számos rangos kínai és nemzetközi elismerést elnyert, Kína 10 legerősebb, nemzetközi szinten is számon tartott brandje közé tartozik. A Skytrax 2011-ben "négycsillagos légitársaságnak" minősítette.

Az Air China a Star Alliance légitársasági csoport tagjai.

Olvasson még több érdekességet és hasznos információt az Az Air China légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

Az Air China legfrissebb hírei:

Júliustól kezdve folyamatosan érkeznek Kínába a vadonatúj Airbus A350-900 XWB repülőgépek.

Miért érdemes az Air China légitársaságot választania következő utazásához? Tudja meg cikkünkből!

2015. május 1-jétől újra van közvetlen, menetrend szerinti repülőjárat Budapest és Peking között. A China Airlines hetente 4 járattal köti össze a magyar és a kínai fővárost.