Qatar Airways: Qsuite már Shanghai felé is

Az első osztály privát légkörét kínálja business repülőjegy áráért a Qatar Airways!
Qatar Airways: Qsuite már Shanghai felé is

A Qatar Airways legújabb, 2017-ben bemutatott Qsuite Business Class ülései már a Dohából Shanghai felé közlekedő Boeing B777-300ER típusú repülőgépein is megtalálhatók 2018 május 15-e után. A járatok a hét minden napján közlekednek és oda- és visszafelé is kényelmesen csatlakoznak Budapestről induló és érkező járatokhoz:

QR 870 Doha - Shanghai: 02:25 - 16:20
QR 871 Shanghai - Doha: 23:50 - 05:00 (érkezés másnap)

A Qatar Airways Qsuite osztálya először a B777-es és Airbus A350-1000-as repülőgépeken mutatkozik be. Dohából London, Párizs, New York, Chicago és Washington felé már eddig is találkozhattak az utasok a Qsuite-tel. Május 15-től a magyar utazóközönség körében is népszerű Doha-Shanghai útvonalon a B777-es gépeken is megjelent a Qsuite business osztály. A Qatar Airways terveiben szerepel, hogy 2018. júniusától az ausztrál járataikon Qsuite ülések lesznek.


A katari légitársaság a Qsuite business osztályával új szintre emelte a repülés élményét!

  • A világon elsőként a Qatar Airways vezette be business osztályon a dupla ággyá alakítható üléseket.
  • A felhúzható választófalaknak köszönhetően a first osztály privát szféráját már a business osztályon is élvezhetik az utasok.
  • A középső sorban a 4 szomszédos ülés egymással szembe fordíthatóak és az előttük található monitorok eltolhatóak. Így zavartalan, meghitt tér jön létre, amely ideális családi lakosztálynak vagy akár mini konferenciateremnek.
Vista irodáinkban kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre Qatar Airways repülőjegy foglalás esetén!

2018-05-28

A Qatar Airways légitársaságról:

A Qatar Airways, mint az Arab-öböl egyik legjelentősebb légitársasága, több mint 140 nagyvárosba indít járatokat. Az 5 csillagos légitársaságként is nevezett Qatar gépeinek a átlagos életkora 4 év, így ők rendelkeznek a világ egyik legfiatalabb flottájával is. Központja a dohai Hamad Nemzetközi repülőtér, ahol first és business utasaikat külön Premium Terminal és SPA várja. Budapestről a Qatar járataival egyetlen átszállással elérhetőek olyan városok, mint a Maldív-szigetek, az indonéz Bali, Phuket, a nepáli Katmandu illetve az ausztrál Melbourne.

A Qatar Airways 2017-ben is elnyerte a Skytrax szövetség "A világ legjobb légitársasága", "A legjobb első osztályos légitársasági váró", "A Közel-Kelet legjobb légitársasága" és "A világ legjobb business osztálya" díjait.

A Qatar Airways a Oneworld légitársasági szövetség tagja. Olvasson még több érdekességet és hasznos információt a Qatar légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

A Qatar Airways legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Kuala Lumpur 158 400Ft, Shanghai repülőjegy 164 600Ft, Phuket repülőjegy 175 900Ft, Hongkong repjegy 178 000Ft, Zanzibár repülőjegy 190 600Ft!

Augusztus 1-től naponta egy alkalommal Airbus 330-as repülőgép közlekedik Budapest és Doha között.

Qatar Airways elővételi akció!
A légitársaság minden Dohában átszálló utasa részére ingyenes egy éjszakás tartózkodást biztosít 2018. december 31-ig.

A Qatar Airways két rangos elismerést is kapott nemrég, egy nemzetközit és egy hazait!

Ráadásul az igazi prémium élményt nyújtó A350-es repülőgéppel!

2018. augusztus 2. és október 27. között hetente négyszer napi három járat közlekedik ezen az útvonalon!A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.