Kínában hódít a Finnair

Tovább terjeszkedik Kínában a finn légitársaság, legújabb célállomása Nanking lesz.
Kínában hódít a Finnair: Nanjing a legújabb úti cél
kép forrása: shutterstock.com

A Finnair 2018. május 13-ától indítja el legújabb, egész évben közlekedő járatát, Helsinki és Nanking között, amely a nyári időszakban hetente háromszor, a téliben hetente kétszer közlekedik majd. A menetrend a magyar utazók számára is ideális, kényelmes csatlakozási időkkel utazhatnak az oda- és a visszaúton is.

Az új járattal a Finnair tovább erősíti jelenlétét Kínában: összesen hét kínai város ( Peking, Shanghai, Csongking, Kuangcsou, Hszian, Hongkong és Nanking ) lesz elérhető Helsinkiből közvetlenül, összesen heti 38 járatpárral. 2018. nyarán sűríti budapesti járatait is a finn légitársaság: április 22. és október 22.között napi 3-3 járat közlekedik Budapest és Helsinki közt, így még jobb csatlakozásokat teremtve a Helsinkin át utazóknak.

A Jangce partján fekvő 8 milliós város egyike Kína ősi városainak, amely több dinasztia számára fővárosként funkcionált. Nanking most is fontos kulturális és gazdasági központ, élénk kereskedelme és gazdag történelmi emlékei miatt népszerű úti cél.

2017-10-25

A Finnair légitársaságról:

A Finnair a skandináv régió egyik legjelentősebb légitársasága. Elsősorban pontossága és fedélzeti kiszolgálásának színvonala miatt népszerű az utazók körében. A Skytrax szakmai szövetség World Airline Awards díját "Legjobb Észak-Európai Légitársaság" kategóriában 2010-2018. között minden évben elnyerte. A Finnair Európában több mint 100 úticélra, Ázsiában 19 és Amerikában 8 városba repül. A légitársaság központja a Helsinkiben található Vantaa nemzetközi repülőtér. A Finnair a Oneworld légitársasági szövetség tagja.

A Finnair légitársaság részletes bemutatkozása >>>

A Finnair legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Tokió repülőjegy 166 800Ft, Bangkok repülőjegy 167 700Ft, Nagoja repülőjegy 167 700Ft, Oszaka repülőjegy 168 000Ft, Peking repülőjegy 174 000Ft!

Az eredetileg nyári szezonális járat ősztől egész évben közlekedni fog.

2019. decemberétől Sapporóba, 2020. március végétől a tokiói Haneda reptérre is jár a finn légitársaság.

Ezt a járatát 2020. nyarától indítja a finn légitársaság.

A finn légitársaság az új Daxing repülőtérre is közlekedik novembertől.

A Finnair sztárséf Tommy Myllymaki fogásaihoz a svéd együttesből Per Gessle szerzett háttérzenét!