Új Budapest - Moszvka Aeroflot járat

Az Aeroflot orosz légitársaság a téli menetrendi szezonban újabb járatot indít a Moszkva - Budapest - Moszkva útvonalon.
kép forrása: shutterstock.com

A téli egzotikus ázsiai utak szerelmeseinek különösen jó hír, hogy 2017. október vége és 2018. március vége között napi háromra nő az Aeroflot járatok száma Moszkva és Budapest között. A sűrűbb menetrendnek köszönhetően még jobb csatlakozásokkal érhetők el a télen is népszerű ázsiai úti célok, mint Bangkok, Phuket (Thaiföld),  Hanoi, Ho Si Minh-Város (Vietnám), Szöul (Dél-koreai Köztársaság), Peking, Shanghai (Kína) és az Orosz Föderáció nagyvárosai. Az új Aeroflot járat minden nap reggel 8:40-kor indul Moszkvából és 09:30-kor száll le Budapesten. Innen 10:30-kor indul vissza és 15:00-ra érkezik meg Moszkvába.

Orosz ételkóstoló – a repülőn
 
Az Aeroflot gasztronómiai meglepetést is tartogat utasainak június 1-től Moszkvából induló járatain: tipikus orosz menüt lehet kóstolni a fedélzeten! A menü business és turista osztályon is kérhető, a 3 óránál hosszabb menetidejű járatokon érhető el és ne felejtsük el indulás előtt legalább 2 nappal megrendelni!

A menüben olyan tipikus orosz finomságok is megtalálhatóak, mint halas és gombás előételek, tokhal mustármártással, a tulai mézes sütemény vagy sült alma áfonyával.
 
Újdonság: orosz menü is rendelhető az Aeroflot járatain (comfort osztály)
kép forrása: aeroflot.ru
2017-07-04
 

Az Aeroflot légitársaságról:

Az orosz nemzeti légitársaságot 1923-ban alapították. Központja a moszkvai Seremetyevo repülőtér, ahonnan 52 ország 146 városába repülnek.Legnépszerűbb úti céljai: Szöul, Delhi, Peking, Shanghai, Bangkok, Hanoi és Ho Chi Min Város. A Skyteam légiszövetség tagja.

Tudjon meg még több érdekességet a légitársaságról a Aeroflot légitársaság bemutatása oldalunkon!

Az Aeroflot legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

A repülőjegy akciók feltöltés alatt

Az Aeroflot orosz légitársaság október végétől vadonatúj A350-es utasszállítóival repül Szingapúrba.

Az orosz légitársaság növeli járatainak gyakoriságát Thaiföld egyik legkedveltebb üdülőparadicsomába.

Az Aeroflot idén két kategóriában is elnyerte a rangos Skytrax World Airline Awards díjat.

Egy év alatt duplájára növelte budapesti járatainak számát az orosz légitársaság.

Sydney, Melbourne és Auckland is elérhetővé vált az orosz légitársaság utasai számára.