Condor légitársaság bemutatása

Az 1955-ben alapított Condor légitársaság a Thomas Cook cégcsoport tagjaként a világ egyik vezető, turizmusra szakosodott légi fuvarozója. Évi 70 millió utast szállít többek közt olyan népszerű úticélokra, mint Havanna, Cancun, Las Vegas, Miami, Santo Domingo, Punta Cana.

Budapestről indulva frankfurti átszállással több mint 70 amerikai, európai, afrikai és ázsiai úti cél (például Antalya, Barbados, Buenos Aires, Cancun, Colombo, Djerba, Bahamák, Honolulu, Havanna, Ibiza, Kilimandzsáró, Kréta, Las Vegas, Los Angeles, Mauritius, Mexikóváros, Phuket, Punta Cana, Rio de Janeiro, Sao Paulo, Mahé - Seychelle-szigetek, Toronto, Zanzibár) érhető el Condor repülőjegy vásárlásával.

A Condor folyamatosan bővíti útvonalhálózatát. Már vásárolható repülőjegy a legújabb desztinációkra is: San Juan (Puerto Rico), Nairobi (Kenya), az álomsziget Roatan (Honduras), Dubai (Egyesült Arab Emirátusok), Recife (Brazília) és Banjul (Gambia) A német, elsősorban nyaraló úticélokra szakosodott légitársaság már egész évben repül Floridába, Fort Lauderdalebe. Ezzel együtt sűrűbben üzemeltet járatokat a Condor légitársaság Cancunba (Mexikó), Montego Baybe (Jamaica) , Mombasába (Kenya), Colomboba (Sri Lanka), Goára (India) és a Maldív-szigetekre.

A légitársaság folyamatos repülőjegy akciókkal kedveskedik. Kiemelhető ezek közül az egyirányú olcsó repülőjegy foglalás lehetősége, melyet elsősorban a fapados légitársaságok szoktak lehetővé tenni.

A Condor gépein három foglalási osztályra foglalhatunk repülőjegyet: Economy, Premium Economy és Business. A flotta Boeing 757-300, B767-300 és Airbus A320 géptípusokból áll.

A turista és a business foglalási osztályok mellett lehetőség újdonság a prémium turista osztályos repülőjegy foglalás. Ezen az osztályon tágasabb ülőhely, prémium fedélzeti menü, újságok illetve a németországi repülőtereken külön check-in pult várja az utasokat.

A Condor légitársaság folyamatosan modernizálja hosszútávú flottáját. Ennek keretében a gépek belseje teljesen megújul.

Az első Boing 767-300-as gép már el is készült a még kényelmesebb ülésekkel és korszerűbb szórakoztató rendszerrel. A megújult gép konfigurációja: 18 business, 35 prémium economy és 206 turista ülés. A business utasok kényelmét a majdnem vízszintes - 170 fokba dönthető – ülés biztosítja,és még a turista osztályon utazók is élvezhetik az új érintőképernyős audiovizuális szórakoztató berendezéseket.

Az első gép utasai - útban a Maldív szigetek felé – élvezhették elsőként az új szolgáltatást, az október 30-án induló gépen. A második átalakításra váró Boing 767-300-as gép, 30 business osztállyal fog üzemelni novembertől. Ez azt jelenti, hogy a gépparkon belül különböző konfigurációkat alakítanak ki, így a 30 business üléssel rendelkező gép olyan célpontokra fog repülni, ahol nagyobb az igény a magasabb szolgáltatásra, pl. Seychelles, Mauritius és Maldív-szigetek.

2014-11-27

Legfrissebb híreink a légiközlekedés világából:

Csungking a negyedik kínai város, ahová átszállás nélkül juthatunk el Budapestről.

Kanada fővárosába 2020. májusától repül a német légitársaság Frankfurtból.

2019. május 9-től Boeing 787-9-as repülőgépekkel repül az EVA Air a Bécs - Bangkok - Taipei útvonalon.

Az eredetileg nyári szezonális járat ősztől egész évben közlekedni fog.

2020. február 1-ig a Dubai Shopping Festival alkalmából, a Dubai-ból Budapestre tartó járatokon!

2019. év végétől újabb kínai városba indít repülőjáratot a Turkish Airlines.

2019. december 30-tól újabb kínai városba utazhat átszállás nélkül a Shanghai Airlines járatával!

2019. június 7-től átszállás nélkül utazhat a Shanghai Airlines járatával!

New Yorkban, Miamiban, Los Angelesben és San Franciscóban ez a szolgáltatás, bizonyos útvonalakon.

2019. decemberétől Sapporóba, 2020. március végétől a tokiói Haneda reptérre is jár a finn légitársaság.Korábbi híreink - Archívum >>>