Condor légitársaság bemutatása

Az 1955-ben alapított Condor légitársaság a Thomas Cook cégcsoport tagjaként a világ egyik vezető, turizmusra szakosodott légi fuvarozója. Évi 70 millió utast szállít többek közt olyan népszerű úticélokra, mint Havanna, Cancun, Las Vegas, Miami, Santo Domingo, Punta Cana.

Budapestről indulva frankfurti átszállással több mint 70 amerikai, európai, afrikai és ázsiai úti cél (például Antalya, Barbados, Buenos Aires, Cancun, Colombo, Djerba, Bahamák, Honolulu, Havanna, Ibiza, Kilimandzsáró, Kréta, Las Vegas, Los Angeles, Mauritius, Mexikóváros, Phuket, Punta Cana, Rio de Janeiro, Sao Paulo, Mahé - Seychelle-szigetek, Toronto, Zanzibár) érhető el Condor repülőjegy vásárlásával.

A Condor folyamatosan bővíti útvonalhálózatát. Már vásárolható repülőjegy a legújabb desztinációkra is: San Juan (Puerto Rico), Nairobi (Kenya), az álomsziget Roatan (Honduras), Dubai (Egyesült Arab Emirátusok), Recife (Brazília) és Banjul (Gambia) A német, elsősorban nyaraló úticélokra szakosodott légitársaság már egész évben repül Floridába, Fort Lauderdalebe. Ezzel együtt sűrűbben üzemeltet járatokat a Condor légitársaság Cancunba (Mexikó), Montego Baybe (Jamaica) , Mombasába (Kenya), Colomboba (Sri Lanka), Goára (India) és a Maldív-szigetekre.

A légitársaság folyamatos repülőjegy akciókkal kedveskedik. Kiemelhető ezek közül az egyirányú olcsó repülőjegy foglalás lehetősége, melyet elsősorban a fapados légitársaságok szoktak lehetővé tenni.

A Condor gépein három foglalási osztályra foglalhatunk repülőjegyet: Economy, Premium Economy és Business. A flotta Boeing 757-300, B767-300 és Airbus A320 géptípusokból áll.

A turista és a business foglalási osztályok mellett lehetőség újdonság a prémium turista osztályos repülőjegy foglalás. Ezen az osztályon tágasabb ülőhely, prémium fedélzeti menü, újságok illetve a németországi repülőtereken külön check-in pult várja az utasokat.

A Condor légitársaság folyamatosan modernizálja hosszútávú flottáját. Ennek keretében a gépek belseje teljesen megújul.

Az első Boing 767-300-as gép már el is készült a még kényelmesebb ülésekkel és korszerűbb szórakoztató rendszerrel. A megújult gép konfigurációja: 18 business, 35 prémium economy és 206 turista ülés. A business utasok kényelmét a majdnem vízszintes - 170 fokba dönthető – ülés biztosítja,és még a turista osztályon utazók is élvezhetik az új érintőképernyős audiovizuális szórakoztató berendezéseket.

Az első gép utasai - útban a Maldív szigetek felé – élvezhették elsőként az új szolgáltatást, az október 30-án induló gépen. A második átalakításra váró Boing 767-300-as gép, 30 business osztállyal fog üzemelni novembertől. Ez azt jelenti, hogy a gépparkon belül különböző konfigurációkat alakítanak ki, így a 30 business üléssel rendelkező gép olyan célpontokra fog repülni, ahol nagyobb az igény a magasabb szolgáltatásra, pl. Seychelles, Mauritius és Maldív-szigetek.

2014-11-27

Legfrissebb híreink a légiközlekedés világából:

Május 23-tól újabb légitársaság közlekedik Magyarország és Dél-Korea között!

A fülöp-szigeteki Cebu városa a legújabb ázsiai célállomás.

A LOT a nyári időszakra visszaállította közvetlen new york-i járatát!

2021. decemberétől újra eljuthatunk Floridába a lengyel légitársaság járatával.

5 top élményt biztosít utasainak az Emirates, ha december 20-ig Dubai repülőjegyet vásárol és március 31-ig történő utazásához!

Az Air Canada járata 2022. május 4-tól hetente háromszor közlekedik Torontó és Budapest között.

A Seychelle-szigetek március 25-től oltási státuszuktól függetlenül várja a magyar turistákat is!

2021. február 14-től két örömteli változás is életbe lép az Emirates budapesti útvonalán!

Privát lakosztályok az Emirates légitársaság Dubai - Male - Dubai útvonalán!

Utazzon az Emirates-szel, most repülőjegye mellé COVID-19 fedezettel bővített biztosítást kap!Korábbi híreink - Archívum >>>