Boston repülőjegy árak

REPÜLŐJEGY

Legjobb repülőjegy ajánlatok Budapest indulással Boston érkezéssel oda-vissza útra

Budapest
Boston
2021-12-16
2022-01-12
172 600 HUF/fő-től
Budapest
Boston
2022-02-01
2022-02-07
173 800 HUF/fő-től
Budapest
Boston
2022-01-08
2022-01-15
178 700 HUF/fő-től
Budapest
Boston
2021-12-17
2022-01-11
197 500 HUF/fő-től
Budapest
Boston
2022-05-26
2022-05-30
235 900 HUF/fő-től
Budapest
Boston
2022-02-14
2022-02-18
266 600 HUF/fő-től
Budapest
Boston
2021-12-10
2021-12-22
286 600 HUF/fő-től
Budapest
Boston
2021-12-10
2021-12-23
310 800 HUF/fő-től
Budapest
Boston
2022-06-08
2022-06-30
178 600 HUF/fő-től

Miért éppen Boston?

Mert itt játszik az NFL jelenlegi legnagyobb irányító szupersztárja, Tom Brady. Aki ráadásul jól is nősült, ebben nagyon sok pasi egyet ért világszerte. Az idősödő Tom bradyt, mind a New England Patriots irányítóját az idei szerzpnban még mindenki csodálhatja, sőt szerződése még a következőre is van. Go Pats!!
Boston Massachussetts székhelye, New England legnagyobb, legbefolyásosabb történelmi városa. És a leggazdagabb is, mint történetét, mind építészetét illetően is. A szomszédos kisvárosban, Cambridgeben található Amerika két talán leghíresebb és legjobb egyeteme , a Harvard és az MIT. Bostonban egyébként rengeteg és egymástól eléggé különböző negyedet fedezhetünk fel. Általában a negyedek egykor önálló kisvárosok voltak, csak a későbbiekben csapódtak Bostonhoz. Így mind különböző, saját kis főutcával, főtérrel, nagyon jó program a meglátogatásuk. Az egyik népes negyedében, Dorchesterben található az USA legnépszerűbb elnökének emléket állító JFK Library. Bostonban történetileg mindig erős volt az ír hatás, ennek ékes példája a Kennedy család uralkodása.

Hogyan foglaljak olcsó Boston repülőjegyet?

Online repülőjegy rendszerünkben pár kattintással megtalálja utazásához a legjobb áru Boston repülőjegyet! A repülőjegy keresőben adja meg odaút és visszaút dátumát. Írja be, honnan indul (például Budapest vagy Bécs) és hová ( Boston ) utazna, majd kattintson a megjelenő város / reptér nevére is! Állítsa be, hány felnőtt, gyermek vagy csecsemő szeretne utazni. A részletes repülőjegy keresőben az osztály ( pl. turista, prémium turista vagy business ) és a kedvenc légitársasága is kiválasztható. Budapestről és Bécsből nincs közvetlen járat Bostonba, legalább egy európai átszállással kell számolni.

Melyik légitársaságnak van olcsó Boston repülőjegye?

A legolcsóbb bostoni repülőjegyeket az Air France KLM és Delta (Párizson vagy Amszerdamon át) , a TAP Air Portugal,  a Lufthansa, a Swiss és a Turkish Airlines járataira lehet foglalni. Érdemes mellettük figyelemmel kísérni a British Airways repüőjegy akcióit Bostonba. Online repülőjegy keresőnkben nemcsak budapesti, hanem bécsi indulással is érdemes lekérdeznie Boston repülőjegy ajánlatainkat.

Mikor olcsóbb utazni és mikor érdemes az Boston repülőjegyet megvásárolni?

A tavaszi és az őszi időszakban jóval olcsóbbak az atlantai repülőjegyek, mint a nyári vagy karácsonyi szünet idején. A légitársaságok a hétvégi repülésekre ( péntek - vasárnap) előszeretettel számítanak felárat, így ezeken a napokon drágábbak a repülőjegyek, mint a hét más napjain. Az időpont gondos kiválasztásával sok tízezet Ft takarítható meg.  Időjárás tekintetében a legjobb április és október közé időzíteni az utazást. Télen igen zord az idő, fogcsikorgató a hideg és jelentős mennyiségű hó is hullik.

Hogyan jutok be a repülőtérről Boston központjába?

Boston Logan International Airport:

Boston azon kevés amerikai nagyváros közé tartozik, amely autó nélkül is jól bejárható. Így az autóbérlés csak körutazás esetén lesz szükséges. A repülőtér Kelet-Bostonban helyezekedik el, 4.5 km-re a belvárostól. Remekül megközelíthető tömegközlekedéssel, kijár ide a Blue Line Subway, amely még éjfélkor is jár.

  • Taxi: hagyományos gépkocsival és vízitaxival is elérhető a repülőtér a városból illetve a Bostont övező szivegekről. Autós taxival 22-25 USD a viteldíj a reptérről a belvárosba.
  • Busz: Silver Line SL1 (ezüst 1-es vonal) - ingyenes a repülőtérről indulva a South Station megállóig! A South Station vasúti és buszpályaudvarról Boston számos nevezetessége és az MIT is elérhető. Innen indul a Silver Line SL2 (ezüst 2-es vonal) illetve át lehet szállni a Red line (piros vonal) metróvonalra, az elővárosi vasútra (Commuter Rail) és a városi buszokra.
  • Metró: Blue Line (kék) vonalon saját megállója van a reptérnek "Airport Station".  A reptéren metrómegálló és a terminálok közt a Massport ingyenes shuttle buszaival lehet közlekedni. A kék metróvonalról az Orange Line (narancs) metróvonalra lehet átszállni.
  • Metró: Red Line (piros vonal) - nem megy ki a reptérig, de átszállással elérhető. A Silver Line SL1-lel a South Station megállóig kell utazni, ott át lehet szállni a Red line (piros vonal) metróvonalra.
  • Komp: az MBTA által üzemeltetett kompok a város több pontjáról mennek a Logan Airport Boat and Ferry Dock nevű kikötőbe. A reptérről a Logan kikötője az ingyenes 66-os Massport buszjárattal közelíthető meg.
     
  • A bostoni Logan International Airport a térképen

Hasznos tudnivaló Bostonról és az Amerikai Egyesült Államokról:

Boston turisztikai célú meglátogatása leginkább áprilistól októberig javasolt. A tél ugyanis kemény, hideg, szeles errefelé.

Híreink és érdekességek Bostonról és a repülés világából:

A portugál légitársaság új kanadai járata májustól indul!

2020-tól még több város lesz elérhető Münchenből a kétszintes utasszállítókkal!

Szeptember 8-án nálunk vendégeskedett a Lufthansa egyik vadonatúj utasszállítója.

A Lufthansa azoknak az utazóknak kedvez új árcsökkentő programjában, akik a budapesti helyett inkább választanák a közelebb eső debreceni repülőteret.

A Lufthansa új Airbus repülőgépek vásárlásával fejleszti flottáját: idén átvette a világon első A320neo gépét, jövőre pedig érkezik hozzájuk tíz A350-900-as.

A Qatar Airways öt évvel ezelőtt, 2011. január 17-én kezdte meg napi járatának üzemelését Budapest és Doha között. 2016. július 3-tól heti hétről heti tízre növekszik a járatok száma.

A Qatar Airway újabb világelsőséget mondhat magáénak: a légitársaság az első, amely A350-es géppel repül az Egyesült Államokba is.

Az airberlin Düsseldorfban újabb bázist épít ki, ahonnan 2016. májustól több új járatot fog indítani Amerikába és Kubába.

A Turkish Airlines április 13-án elindította legújabb amerikai járatát, Isztambul - San Francisco útvonalon. A légitársaságnak Los Angeles után ez a második kaliforniai, valamint a 11. amerikai célállomása.

A dublini repülőtér Európában egyedülálló szolgáltatást kínál az Egyesült Államokba utazóknak: már a dublini reptéren megtörténik az amerikai útlevél- és vámvizsgálat, valamint az USÁ-ba történő beléptetés.

Az Alitalia olasz légitársaság az Etihad Airways-el együttműködésben a világ több mint 400 úti céljára indít járatokat.

A Turkish Airlines folytatja amerikai "hódító hadjáratát", a napsütéses floridai Miami lett a légitársaság legújabb desztinációja.