Árcsökkentéssel hívja fel a figyelmet debreceni járataira a Lufthansa

A Lufthansa azoknak az utazóknak kedvez új árcsökkentő programjában, akik a budapesti helyett inkább választanák a közelebb eső debreceni repülőteret.

képek forrása: lufthansa.com és magazin.lufthansa.com

A Debrecen - München járaton akár már 36 000 Ft/fő-s áron lehet oda-vissza repülőjegyet váltani, míg New Yorkba 144 700 Ft/fő, Bostonba pedig 155 100 Ft/fő árakon* utazhat bárki. Az árcsökkentés mellett az átszállásó utasoknak is kedvezőbb időbeosztással közlekedik majd ősztől a Debrecen - München járat. A hét három napján közelekdő (hétfő-szerda-péntek), jelenleg Münchenből 7:30-kor induló gép ezentúl 11:00-kor száll fel és 12:35-kor landol Debrecenben, ahonnan 13:15-kor indul vissza, hogy 14:55-kor érjen földet a bajor fővárosban.

A délelőtt 11 órás indulásnak köszönhetően összesen 23, Münchenbe érkező interkontinentális járatról lehet kényelmesen átszállni a Debrecenbe tartó Lufthansa-gépre: New York, Mexikóváros, Peking, Delhi, Hong Kong, Sanghaj, Mumbai, Kairó, Torontó, Teherán, Charlotte, Sao Paulo, Montréal, Boston és Denver lesz kényelmesen utazható desztináció. A Debrecenből Münchenbe indulók pedig 16 interkontinentális járatra szállhatnak át még aznap - a Newark, Washington, Chicago, Tokió, San Francisco, Szöul, Montréal, Boston, Peking és Hong Kong felé induló gépekre. Az interkontinentális járatok csatlakozásai mellett a németországi belföldi járatok is kényelmesen elérhetővé válnak azok számára, akik Magyarországra tartanak.

*A repülőjegy árak a vista.hu és repulojegy.vista.hu oldalon történő online foglalás esetén érvényesek, átutalásos vagy bankkártyás fizetéssel.

2016-08-16

A Lufthansa légitársaságról:

A Lufthansa Németország vezető és a világ egyik legnagyobb légitársasága. Központjai a frankfurti és a müncheni repülőterek. A Lufthansa elsősorban a hosszútávú járatokra fókuszál és Európán belüli járatainak egy részét a Germanwings üzemeltetésébe adja át.

A SWISS, az Austrian, a Brussels Airlines, Germangwing, Edelweiss, Jetblue és SunExpress légitársaságokkal együtt a Lufthansa Group tagja, mely 106 ország 274 úti céljára repülnek. A Star Allince légitársasági szövetség szereplője, törzsutasprogramja a Miles&More.

A Lufthansa légitársaság részletes bemutatása>>>

A Lufthansa legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Toronto repülőjegy 150 700Ft, Montreál repülőjegy 151 200Ft, New York repülőjegy 179 700Ft, Cancun repülőjegy 205 100Ft, Punta Cana repülőjegy 259 500Ft!

A Lufthansa új partnerei ebben a Gate Gourmet, a dean&david és a Dallmayr lesznek.

A német légitársaság és partnerei rugalmas módosítási feltételekkel kedveznek utasaiknak

A nyári szezonra visszatér a Lufthansa Frankfurt-Calgary járata, amely az Eurowings-szel közös üzemeltetésű lesz.

Kanada fővárosába 2020. májusától repül a német légitársaság Frankfurtból.

Az idei Lufthansás Oktoberfest rekordokat döntögetett!