2019-ben is lesz közvetlen philadelphiai járat

Az American légitársaság gépe a 2019-es nyári szezonban is naponta repül majd Budapestre.
képek forrása: shutterstock.com

Az American légitársaság philadelphiai közvetlen járata Amerika és Magyarország 2018. október 27-ig jár, majd 2019-es nyári idényben tér vissza. 2019. május 3. és október 27. között ismét naponta fog közlekedni.

Philadelphiából az American gépe 18:20-kor indul és másnap reggel 9:35-kor érkezik meg Budapestre. Innen 2 óra elteltével, 11:30-kor indul vissza és 16:00-kor száll le Philadelphiában. Az American légitársaság ezzel a lépéssel philadelphiai bázisát kívánja erősíteni, ahonnan a magyar utasok számára is elérhető lesz 160 egyesült államokbeli, kanadai, karib-szigeteki és latin-amerikai célállomás.

A légitársaság 2019-ben is a B767-300-as utasszállítóival repül Budapestre, amelyek 2 osztályon (business és turista) összesen 209 utas tudnak szállítani.

A business osztályos utasok teljesen vízszintes fekhellyé alakítható ülésekben utazhatnak, a fedélzeti szórakoztató programokat pedig Samsung tableteken élvezhetik. Az ülések 1-2-1 elosztásban helyekzednek el, így mindegyik közvetlenül a folyosóról és elérhető. Az üzleti utasok számára  brit Michelin-csillagos szakács, Mark Sargeant és a világhírű szakács, Maneet Chauhan tervezte a prémium menüket

A turista osztály egy megnövelt lábterű és egy normál lábterű szakaszból áll. A "Main Cabin Extra" szakasz a turista osztály elején, egy külön kiskabinban helyezkedik el. Itt nagyobb (35-36 colos) lábhellyel rendelkező ülések találhatóak és az ebben a kabinban utazók beszálláskor, kiszálláskor is előnyt élveznek a mögöttük, a hagyományos turista osztályon helyet foglaló utastársakkal szemben.

Érdemes Magyarország és az USA közötti utazásoknál ezt a járatot választani, hiszen Philadelphiából az American Airlines csatlakozó járatával tovább lehet repülni az USA és a Karib-térség számos úti céljára. Nem lényegtelen szempont az sem, hogy Philadelphából New York központja csupán 75-90 perces utazással is elérhető vasúton.

Az American philadelphiai közvetlen járatával a 2018-as nyári idényben már 4 észak-amerikai nagyváros ( New York, Chicago, Torontó és Philadelphia ) érhető el átszállás nélkül Budapestről.
 
Online keresőnkben megtalálja a legjobb Philadelphia repülőjegy árainkat.

2018-10-03
 

Legfrissebb híreink a légiközlekedés világából:

Május 23-tól újabb légitársaság közlekedik Magyarország és Dél-Korea között!

A fülöp-szigeteki Cebu városa a legújabb ázsiai célállomás.

A LOT a nyári időszakra visszaállította közvetlen new york-i járatát!

2021. decemberétől újra eljuthatunk Floridába a lengyel légitársaság járatával.

5 top élményt biztosít utasainak az Emirates, ha december 20-ig Dubai repülőjegyet vásárol és március 31-ig történő utazásához!

Az Air Canada járata 2022. május 4-tól hetente háromszor közlekedik Torontó és Budapest között.

A Seychelle-szigetek március 25-től oltási státuszuktól függetlenül várja a magyar turistákat is!

2021. február 14-től két örömteli változás is életbe lép az Emirates budapesti útvonalán!

Privát lakosztályok az Emirates légitársaság Dubai - Male - Dubai útvonalán!

Utazzon az Emirates-szel, most repülőjegye mellé COVID-19 fedezettel bővített biztosítást kap!



Korábbi híreink - Archívum >>>