Qatar Airways: kedvezőbb menetrend Budapest és Doha között

Budapest és Doha között új menetrenddel, Thaiföld és Vietnám úticéloknál pedig több járattal kedveskedik utasainak a Qatar Airways.
képek forrása: dreamstime.com

A megnövekedett igényeknek eleget téve a Qatar Airways heti két Budapest – Doha járatot üzemeltet, melyek augusztus és október között módosított menetrenddel közlekednek, így még jobb csatlakozásokat kínálnak a magyar utazóközönség számára.
A kedvezőbb menetrendnek köszönhetően több egzotikus célpont érhető el kellemesebben: a Maldív-szigetekre, Srí Lankára és a Seychelle-szigetekre is jobb átszállási idővel utazhatnak, az egész évben népszerű Balira pedig a több járat több csatlakozási lehetőséget jelent.
 
kép forrása: shutterstock.com

A Qatar – amely 2017-ben újra elnyerte a „Világ Legjobb Légitársasága” címet a Skytrax díjkiosztóján– Vietnám és Thaiföld felé újabb járatokat indít.

A lélegzetelállítóan szép partjairól híres Krabi szigetére 2017. december 1-től már a hét minden napján el lehet jutni a Qatar Airways-szel, méghozzá igen kedvező áron, kiváló csatlakozásokkal. Krabi olcsóbb és olcsóbb, mint Phuket, ráadásul látnivalókban és élményekben is bővelkedik: a Phang Nga öböl - a vietnámi Ha Long öböl mintájára - a világ egyik legszebb természeti látványossága.
 
kép forrása: shutterstock.com

2018. január 1-től Vietnám felé is bővíti kapacitásait a Qatar Airways. Doha és Hanoi között közvetlen napi járat indul, de megmarad a másik járat is a bangkoki kitérővel. Így összesen heti 14 alkalommal jár a légitársaság Hanoiba, ahonnan bebarangolhatjuk Észak-Vietnámot és meglátogathatjuk a káprázatos Ha Long-öblöt is. A járatbővítéssel Dél-Vietnám is könnyebben elérhetővé válik, Ho Si Minh-város felé az eddigiek mellett újabb heti 3 járat indul, odafelé hétfőn, szerdán és pénteken, visszafelé pedig kedden, csütörtökön és szombaton. Így összesen heti 10 járatpárral fog közlekedni a Qatar a pezsgő nagyvárosba, ahol a hagyományos vietnámi hétköznapok és a modern nagyvárosi lét színes kavalkádja várja az utazókat.
 
kép forrása: shutterstock.com

Végül, de ne utolsó sorban, igazi kuriózumként 2018. február 12-től az ausztrál fővárosba, Canberrába minden nap közvetlen járat indul Dohából, ezzel Ausztráliát is egy kicsit közelebb hozva a magyar utazóközönséghez.

Tapasztalja meg személyesen, miért lett a Qatar Airways idén is a "Világ Legjobb Légitársasága"! A linkre kattintva válogathat akciós repülőjegyeik között!2017-08-02

A Qatar Airways légitársaságról:

A Qatar Airways, mint az Arab-öböl egyik legjelentősebb légitársasága, több mint 140 nagyvárosba indít járatokat. Az 5 csillagos légitársaságként is nevezett Qatar gépeinek a átlagos életkora 4 év, így ők rendelkeznek a világ egyik legfiatalabb flottájával is. Központja a dohai Hamad Nemzetközi repülőtér, ahol first és business utasaikat külön Premium Terminal és SPA várja. Budapestről a Qatar járataival egyetlen átszállással elérhetőek olyan városok, mint a Maldív-szigetek, az indonéz Bali, Phuket, a nepáli Katmandu illetve az ausztrál Melbourne.

A Qatar Airways 2017-ben is elnyerte a Skytrax szövetség "A világ legjobb légitársasága", "A legjobb első osztályos légitársasági váró", "A Közel-Kelet legjobb légitársasága" és "A világ legjobb business osztálya" díjait.

A Qatar Airways a Oneworld légitársasági szövetség tagja. Olvasson még több érdekességet és hasznos információt a Qatar légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

A Qatar Airways legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Zanzibár repülőjegy 197 700Ft, Maldív-szigetek repülőjegy 202 200Ft, Phuket repülőjegy 217 300Ft, Seychelle-szigetek 242 700Ft!

A Seychelle-szigetek március 25-től oltási státuszuktól függetlenül várja a magyar turistákat is!

Dubai, Jeddah, Riyadh, Damman és Bahrein visszakerül a Qatar Airways célállomásai közé!

A Qatar Airways útvonalhálózatának számos desztinációja vált ismét elérhetővé, köztük a Maldív-szigetek, ahová már szabadon utazhatunk!

2020-ban egy fülöp-szigeteki és kambodzsai úticél is bekerül a katari légitársaság útvonalhálózatába!

2020. március 29-től már csak a szélestörzsű, Airbus 330-as repülőgéppel közlekedik a Qatar Budapest és Doha közt.