Lufthansa járat Debrecen és München között

A Lufthansa légitársaság 2016. április 11-től heti három alkalommal indít járatot Debrecen és München között.
Lufthansa járat indul Debrecen és München között 2016. április 11-től
kép forrása: dreamstime.com

A Lufthansa Cityline tavasztól minden hétfőn, szerdán és pénteken repül majd Debrecen és München között. Az útvonalon Bombardier CRJ 900-as gépek teljesítenek szolgálatot.

A járat Münchenből reggel 7:30-kor indul és 9:05-kor érkezik meg Debrecenbe. Onnan 40 perccel később, 9:45-kor indul vissza Németországba és 11:25-kor száll le Münchenben.

A Lufthansa tervei szerint az új járattal elsősorban a Magyarországra utazó német látogatók igényeit szeretnék kiszolgálni, de a debreceni utasok számára is több előnye van az új útvonalnak: az alföldi városból München csupán másfél órányi repüléssel elérhető. A menetrend a debreceni utasok számára lehetővé teszi, hogy több amerikai vagy ázsiai városba ( például Mexikóváros, Bombay, Delhi, Hongkong, Peking, Shanghai ) egy müncheni átszállással és kellemes csatlakozással utazhassanak.

2015-12-07

A Lufthansa légitársaságról:

A Lufthansa Németország vezető és a világ egyik legnagyobb légitársasága. Központjai a frankfurti és a müncheni repülőterek. A Lufthansa elsősorban a hosszútávú járatokra fókuszál és Európán belüli járatainak egy részét a Germanwings üzemeltetésébe adja át.

A SWISS, az Austrian, a Brussels Airlines, Germangwing, Edelweiss, Jetblue és SunExpress légitársaságokkal együtt a Lufthansa Group tagja, mely 106 ország 274 úti céljára repülnek. A Star Allince légitársasági szövetség szereplője, törzsutasprogramja a Miles&More.

A Lufthansa légitársaság részletes bemutatása>>>

A Lufthansa legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Toronto repülőjegy 150 700Ft, Montreál repülőjegy 151 200Ft, New York repülőjegy 179 700Ft, Cancun repülőjegy 205 100Ft, Punta Cana repülőjegy 259 500Ft!

A Lufthansa új partnerei ebben a Gate Gourmet, a dean&david és a Dallmayr lesznek.

A német légitársaság és partnerei rugalmas módosítási feltételekkel kedveznek utasaiknak

A nyári szezonra visszatér a Lufthansa Frankfurt-Calgary járata, amely az Eurowings-szel közös üzemeltetésű lesz.

Kanada fővárosába 2020. májusától repül a német légitársaság Frankfurtból.

Az idei Lufthansás Oktoberfest rekordokat döntögetett!