Újdonságok az Air France KLM nyár kínálatában

2018 nyarán újabb különleges helyekre repíti el Önt az Air France KLM: Seychelle-szigetek, Taipei, Fortaleza, Seattle, Nairobi.
Seychelle-szigetek, Praslin
kép forrása: dreamstime.com

A két légitársaság a 2018-as nyári időszakban újabb izgalmas úti célokat ajánl az utazóknak. A Seychelle-szigetek, Taivan, az Egyesült Államok és Brazília egy-egy újabb városa, Nairobi, az olasz Catania és a svédországi Vaxjö vált elérhetővé egy párizsi vagy amszterdami átszállással, az Air France KLM repülőjegyek vásárlók számára. Újdonság, hogy egyes városokba az Air France partner Joon légitársaság üzemelteti a járatokat.

Seychelle-szigetek

Az Indiai-óceán keleti partjaihoz közeli országra ezek a jelzők a legjellemzőbbek: romantikus, idilli, békés, édenkerti, nyugalmas, veszélytelen. Az Indiai-óceán egyik gyöngyszemét fedezhetjük fel a Seychelle-szigeteken, amely roppant népszerű a nászutasok, romantikus együttlétre, igazi kikapcsolódásra vágyók és a romlatlan természetet kellően értékelni tudók körében. A paradicsomi nyaralás élményét Ön is megtapasztalhatja ezen a varázslatos szigetcsoporton! Vásárolja meg Air France és Joon járataira szóló repülőjegyét a Seychelle-szigetekre, párizsi átszállással! A Joon járatok hetente háromszor közlekednek 2018. május 5-től.
 
Seychelle-szigetek, Praslin, St Pierre
kép forrása: dreamstime.com

Fortaleza

Fortaleza Ceará tartomány központja és Brazília ötödik legnagyobb városa. Az ország északkeleti részén, közvetlenül az óceánparton terül el, így Európából repülővel néhány óra alatt elérhető. Fortaleza partra ngyon népszerű a kitesufrosok körében. Az Air France partner Joon és a KLM légitársaságok heti 2-2 járatot indítanak ebbe a városba 201. május 3-ától. Az Air France KLM repülőjegyet vásárló utasok számára adott a lehetőség, hogy Fortalezából a GOL brazil légitársaság járataival folytassák útjukat más brazil városok felé.
 
Fortaleza, Ceará strandja
kép forrása: pixabay.com / felhasználó: jjandson
 
Taipei

Taiwan egy hihetetlenül kellemes változata Kínának. A taiwani emberek nagyon kedvesek, segítőkészek az utazókkal. Taiwan nagyrészt egy nagy sziget, aminek a fővároson kívül is van élénk vidéki élete, kikötői, strandjai, hegyei, völgyei. Könnyen eltölthető itt akár két hét is. Taiwan fővárosa Taipei egy óriási metropolisz, tele felhőkarcolókkal és kicsiny templomokkal, nagyon kellemes és bizonságos város. Feltétlenül fel kell menni a taipei 101 felhőkarcoló legfelső emeletére, el kell üldögélni egy közparkban, ahol a helyiek kis csoportokban tornáznak és csak csodálni őket. A KLM napi Amszterdam - Taipei járatait 2018. április 16-tól az Air France hetente három járata egészíti ki, melyekkel már párizsi átszállással is elérhető Taipei.
 
Taipei, előtérben a Taipei 101 felhőkarcolója
kép forrása: dreamstime.com

Seattle

Seattle Washington állam legnagyobb városa, az egyik legkultúráltabb, legértelmiségibb amerikai nagyváros. Csak néhány Seattle legnagyobb látványosságai közül: a világkiállításra emlékeztető Space Needle a kilátóval a tetején; a város mögött magasodó Mount Rainier vonulata; az első Starbucks a kikötőben, a Boeing gyár és a Microsoft központja. Itt játszódik a Grace klinika és a Szerelem hullámhosszán. Az állam legjobb egyeteme is Seattleben van, a University of Washington. A CenturyLink Field Stadion a Seattle Seahawks csapat otthona és 2014-ben a leghangosabb, 142.2 dbnyi ordítást itt sikerült a szurkolóknak produkálniuk - bele is kerültek a Guiness rekordok közé simán. 2018. március 25-től az Air France hetente ötször repül Párizsból Seattle-be.
 
Seattle: a Space Needle és a város mögött a Mount Rainier
kép forrása: shutterstock.com

Foglalja le Seattle repülőjegyét!

Nairobi

Nairobi nem csak kiváló kiinduló helye egy életre szóló élményekkel teli utazásnak, hanem önmagában is érdekes, hiszen az egyetlen főváros a világon, melyben nemzeti park is található. A Távol Afrikától című film rajongóinak kötelező a Karen Blixen múzeum meglátogatása, itt íródott a memoár, amiből később a film is készült. Két dolog kihagyhatatlan még a városban, az itt gyártott Tusker sör, és a kenyai kávé (AA a legkedveltebb márka neve), de a bátrabbak krokodilból, struccból, vagy akár tevéből készült remek ételeket is kipróbálhatnak. Nairobiból Kenya számos szafarizásra alkalmas Vadrezevátuma elérhető, a vadlesek után pedig érdemes pihenni a fehérhomokos mombasai tengerparton. 2018. március 25-től az Air France B787-9 Dreamlinerjei heti háromszor repülőnek a kenyai fővárosba. A francia légitársaság mellett a holland KLM is közlekedik ide, Amszterdam és Nairobi között napi járatokat üzemeltet.

Nairobi Nemzeti Park
kép forrása: pixabay.com / felhasználó: skeeze


Amennyiben szívesen elutazna bármely úti célra, úgy repülőjegyét lefoglalhatja online vagy felveheti repülőjegy szakértőinkkel a kapcsolatot irodáinkban vagy a +36 1 429 9999 telefonszámon.

Kapcsolódó cikkek:
2018-01-29

Az Air France KLM légitársaságokról:

Az Air France és KLM szövetségre lépése óta a légiközlekedés egyik legmeghatározóbb vállalatává vált. A francia és holland légitársaság 552 gépből álló flottával rendelkezik és gépeikkel 103 ország 231 úticéljára juthatunk el. Két központi repülőterük az amszterdami Schiphol és a párizsi Charles de Gaulle. Partnerükkel, az amerikai Delta légitársasággal napi 250 járatot teljesítve a legnagyobb transzatlani fuvarozónak számítanak.

Az Air France KLM a Skyteam légiszövetség tagja. Törzsutasprogramjuk a Flying Blue.

Olvasson még több érdekességet és hasznos információt az Air France KLM légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

Az Air France KLM legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

New York repülőjegy 151 600Ft, Toronto repülőjegy 157 700Ft, Miami repülőjegy 184 400Ft, Punta Cana repülőjegy 210 300Ft!

A 2019-2020-as téli idényben Seychelle már Air France járatokkal is elérhetővé válik Párizsból.

2019. május 3-tól ezt a texasi város is elérhető a holland légitársaság gépeivel.

2019. május 23-án indult a francia légitársaság legújabb dél-amerikai járata.

Tényleg egy élő ember mutatja a pontos időt? Eláruljuk!

Ismerje meg az Air France KLM légitársaságok kínálta plusz szolgáltatásokat és fedezze fel velük Amerikát -  most akciós repülőjegy árakon!

2019-es téli szezonban a costa ricai Guanacaste tartomány is bekerül a KLM desztinációi közé.

2019. június 6-tól indul a holland légitársaság legújabb amerikai járata.

Mert a repülőn felszolgált étel lehet egészséges is!

A KLM Holland légitársaság egyik menetrendszerinti járatát személyesen a holland király vezette a minap.

2019. március 31-től indul a francia légitársaság közvetlen járata Párizsból.