Törpös egy repülőgép!

Hupikék törpikés festést kapott a belga légitársaság egyik utasszállítója. Hogy miért éppen a Törpök? Cikkünkből megtudja!

Igazán törpösre sikerült ez a festés!


Belgium újabb ikonikus "arcait"  mutatja be az SN Brussels légitársaság, igen egyedi módon. A légitársaság tavaly augusztusban versenyt hirdetett, amelyre 1415 db pályázat érkezett. A közönség ezek közül szavazással választotta ki a győztes terveket, amelyet 14 nap alatt festettek fel egy A320-as repülőgép törzsére.

Az SN Brussels Airlines 2018. március 24-én Brüsszelben mutatta be az új festésű repülőgépét, amelyet Aerosmurf-re kereszteltek. Ez a repülő az ötödik, amelyik tematikus festést kapott a belga légitársaságnál, amely Begium ikonikus arcait illetve alkotásait mutatja be. Saját festést kapott már a belga Vörös Ördögök focicsapata, René Magritte festőművész, a Tomorrowland zenei fesztivál, és a népszerű képregényfigura, Tintin.

Aerosmurf (Aerotörp) és társai mostantól 2023-ig égi nagykövetként képviselik Belgiumot a világ repülőterein. A híres képregényrajzoló, Peyo 60 éve alkototta meg Hupikék Törpikék figurákat. Talán nem véletlen, hogy a belga légitársaság versenyén az olasz Marta Mascellani törpös alkotása lett a nyertes. A "pilótafülkében" Törpilla és Törp Papa ül, mögöttük olyan ismerősöket is köszönthetünk, mint Hami, Okoska, Dulifuli és Nótata.

A repülőgép máris útra kelt, Brüsszel és több európai város közt ingázva deríti jókedvre az utasokat. A légitársaság weboldalán nyomon követhető, hogy az elkövetkező három napban merre járnak Törpök az Aerosmurf, azaz a OO-SND lajstromszámú repülőgéppel.

2018-03-27

Legfrissebb híreink a légiközlekedés világából:

Október 15-től a megszűnő "fapados" UP helyett az igazi EL AL repül újra Budapestre!

2019. júniusától már Floridába is eljuthatunk a lengyel légitársaság járatával.

Miami repülőjegy már 79 200Ft-tól, Los Angeles 82 100Ft-tól, New York repülőjegy már 81 000Ft-tól, San Francisco 98 000Ft-tól - bécsi indulással!

Augusztus 1-től naponta egy alkalommal Airbus 330-as repülőgép közlekedik Budapest és Doha között.

Az orosz légitársaság növeli járatainak gyakoriságát Thaiföld egyik legkedveltebb üdülőparadicsomába.

2019. március 31-től heti három Finnair járat lesz Helsinki és Los Angeles közt.

Qatar Airways elővételi akció!
A légitársaság minden Dohában átszálló utasa részére ingyenes egy éjszakás tartózkodást biztosít 2018. december 31-ig.

Szeretne kényelmesen utazni, kipihenten megérkezni, de egy business osztályos repülőjegy megvásárlása szóba sem jöhet? Van erre egy jó ötletünk!

Aegean Airlines - 2018-ben ismét a legjobb regionális légitársaság!

A karácsonyi és újévi ünnepek alatt Budapestről átszállás nélkül utazhatunk az Aegeannel!Korábbi híreink - Archívum >>>


A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.