A világ legjobb business osztálya

Kényeztetés felsőfokon! Bemutatjuk Önnek az ötcsillagos Qatar Airways világbajnok business osztályát!
Qatar Airways business class - vízszintes ággyá alakítható ülések
kép forrása: qatarairways.com

A repülés business osztályon gyökeresen más élmény, mint amihez a turista osztályon szoktunk, legalább egyszer ki kell próbálni! És ha már kipróbáljuk, érdemes azzal a légitársasággal, amelyik 2016 után 2017-ben is magáénak tudhatja a „Világ legjobb business osztálya” címet. Lássuk miért is jó business-en utazni!
 

Garantáltan kipihenten érkezik tengerentúli úti céljára is!

A business osztályra megérkezve rögtön feltűnik, hogy nem székek vannak itt, sokkal inkább fotelok. Dőljön hátra kényelmesen az ülésen és már szundíthat is – az ülés teljesen vízszintes ággyá alakítható! A Qatar business kabinja tágas és zavartalan személyes teret biztosít a pihenéshez, szórakozáshoz és munkához egyaránt. A business utasokat exkluzív kozmetikai csomagot kapnak, ezeknek a tartalma változó attól függően, hogy hölgy vagy férfi utasról van szó. Az éjszakai járatokon sem kell attól tartanunk, hogy gyűrött ruhában érkezünk – a Qatar gondoskodik „The White Company” pizsamáról és papucsról is.

Qatar Airways business class - vízszintes ággyá alakítható ülések

kép forrása: qatarairways.com

Gourmet élmény a levegőben!

A fedélzeti bárban széles választékot találunk üdítőkből, frissítő gyümölcslevekből, alkoholmentes koktélokból, alkoholos italokból és kávékból. A legjobb chéfek készítik az étlapról rendelhető előételeket, főfogásokat és desszerteket, melyeket akkor szervíroznak fel, amikor kérjük.

Qatar Airways business class - gourmet élmények

kép forrása: qatarairways.com

Nem gond, ha a munka nem vár meg...

Amennyiben dolgoznunk kell az úton, semmi probléma! Laptop- és USB-töltők valamint megfelelő méretű munkafelület vár a business osztályon. Az üléseken számos rakodóhely van, hogy minden kéznél legyen, de útban semmiképp. A Qatar OnAir rendszer segítségével az út közben is mobiltelefonálhatunk, illetve az Airbus A380, A350, A319, Boeing B787-es valamint egyes Airbus A330, A320 és A321-es utasszállítókon WiFi elérést is biztosított a repülés ideje alatt.

Qatar Airways business class - ha repülés közben is dolgozni szeretne

kép forrása: qatarairways.com

Lehet bármilyen hosszú az út, az unalom kizárt!

Az idő repül, ha az ember jól szórakozik, ezért több mint 3000 szórakoztató műsor, zene és játék közül választhatunk az Oryx One szórakoztató rendszerben, melyet nagyméretű érintőképernyőn érhetünk el. Az Airbus A350-es és A380-as illetve Boeing B787-es típusú gépeken már megtalálható a legújabb fejlesztés, a duálképernyős megoldást is: amíg a nagyképernyőn a film betöltésére várunk, a tableten a szórakoztató rendszer valamelyik játékával tölthetjük az időt.
 

Qatar Airways business class - Oryx szórakoztatórendszer

kép forrása: qatarairways.com

Exkluzivitás már a reptéren is

A Qatar Airways business utasai Budapesten a Millenium Lounge, Dohában pedig a Al Mourjan Business Lounge szolgáltatásait vehetik igénybe repülés előtt illetve átszálláskor.
 

Qatar Airways business class - vegye igénybe business a dohai Al Mourjan business várót!

kép forrása: qatarairways.com

Akciós Qatar Airways business jegyek

Ez önmagáért beszél! A linkre kattintva válogathat az akciós úti célok között!

2017-07-10
 

A Qatar Airways légitársaságról:

A Qatar Airways, mint az Arab-öböl egyik legjelentősebb légitársasága, több mint 140 nagyvárosba indít járatokat. Az 5 csillagos légitársaságként is nevezett Qatar gépeinek a átlagos életkora 4 év, így ők rendelkeznek a világ egyik legfiatalabb flottájával is. Központja a dohai Hamad Nemzetközi repülőtér, ahol first és business utasaikat külön Premium Terminal és SPA várja. Budapestről a Qatar járataival egyetlen átszállással elérhetőek olyan városok, mint a Maldív-szigetek, az indonéz Bali, Phuket, a nepáli Katmandu illetve az ausztrál Melbourne.

A Qatar Airways 2017-ben is elnyerte a Skytrax szövetség "A világ legjobb légitársasága", "A legjobb első osztályos légitársasági váró", "A Közel-Kelet legjobb légitársasága" és "A világ legjobb business osztálya" díjait.

A Qatar Airways a Oneworld légitársasági szövetség tagja. Olvasson még több érdekességet és hasznos információt a Qatar légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

A Qatar Airways legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Zanzibár repülőjegy 197 700Ft, Maldív-szigetek repülőjegy 202 200Ft, Phuket repülőjegy 217 300Ft, Seychelle-szigetek 242 700Ft!

A Seychelle-szigetek március 25-től oltási státuszuktól függetlenül várja a magyar turistákat is!

Dubai, Jeddah, Riyadh, Damman és Bahrein visszakerül a Qatar Airways célállomásai közé!

A Qatar Airways útvonalhálózatának számos desztinációja vált ismét elérhetővé, köztük a Maldív-szigetek, ahová már szabadon utazhatunk!

2020-ban egy fülöp-szigeteki és kambodzsai úticél is bekerül a katari légitársaság útvonalhálózatába!

2020. március 29-től már csak a szélestörzsű, Airbus 330-as repülőgéppel közlekedik a Qatar Budapest és Doha közt.