Qatar Airways business repülőjegy akció

Ország Város Ár
Egyesült Arab Emírségek
Abu Dhabi
Egyesült Arab Emírségek
Dubai
Kenya
Nairobi
India
Bombay
Thaiföld
Bangkok
Hongkong
Hongkong
Thaiföld
Phuket
Omán
Muscat
Malajzia
Kuala Lumpur
Tanzánia
Zanzibár
Dél-Afrikai Köztársaság
Johannesburg
Vietnám
Ho Si Mihn-város
Dél-Afrikai Köztársaság
Fokváros
Maldív-szigetek
Male
Szingapúr
Szingapúr
Japán
Tokió
Indonézia
Bali-Denpasar
Indonézia
Jakarta
Seychelle-szigetek
Mahé
Tanzánia
Kilimandzsáró

Repülőjegy kiállítás : 2021. szeptember 13-ig. A repülőjegyet az indulás előtt legalább 90 nappal le kell foglalni és meg kell vásárolni.
Minimum kinntartózkodás : 5 éjszaka
Maximum kinntartózkodás : 1 hónap
Az indulás csak hétfő-szerda között, a hazautazás csak vasárnap-csütörtök között lehetséges. A többi napra a légitársaság felárat számít fel. 

A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek és csak repülőjegy online rendszerünkben történő foglalás esetén érvényesek. A repjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hírdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Olcsó repülőjegy foglalás érdekében olvassa el útmutatónkat és használja online repülőjegy foglaló rendszerünket!
 
lead kép forrása: Eva Air budapesti képviselet, B2Sky Travel