Napi két szélestörzsű Qatar gép Budapesten!

2020. március 29-től már csak a szélestörzsű, Airbus 330-as repülőgéppel közlekedik a Qatar Budapest és Doha közt.
2020. március végétől csak szélestörzsű A330-as típusú Qatar gép repül Budapest és Doha között
kép forrása: Qatar Airways budapesti képviselete

Qatar Airways keskely törzsű A320-ának kivezetésével napi 128 férőhellyel nő a légitársaság kapacitása ezen az útvonalon. A napi két A330-as összesen 544 férőhelyet kínál Budapest és Doha között, a business utasok pedig vízszintes ággyá alakítható, teljes értékű business üléseken tehetik meg az utat Magyarország és Katar közt.

A 2020-as nyári menetrend:
 
QR 202  BUDAPEST - DOHA    0940    1600  A330-200
QR 200  BUDAPEST - DOHA    1730    2350  A330-200 
 
QR 201  DOHA -  BUDAPEST  0205    0645   A330-200
QR 199  DOHA -  BUDAPEST  0815    1255   A330-200 
 
Qatar Airways Airbus A330-as géptípusa nem csak növeli a kapacitást az útvonalon, hanem újradefiniálja azt a repülési élményt is, amit a Dohába, illetve azon túli pontokra utazó utasainknak nyújt a légitársaság.

Az A330-as Business osztályán az ülések 180 fokban dönthetőek, így biztosítva a kényelmes alvás élményét, illetve hatféleképpen állítható fejtámlával, négyirányú állítható deréktámasszal, különféle személyes tárolórekeszekkel, illetve elválasztókkal friss, modern stílusban szolgálják az utasok kényelmét. Az ülések PC-teljesítményt, USB-portokat és intelligens eszközök csatlakoztatását is kínálják. Ezen felül a kabinban 40 cm-es intelligens monitorok és érintőképernyős távirányító készülékek is rendelkezésre állnak, és több mint 3000 féle szórakozási program nyújt szórakozási lehetőséget a repülés időtartama alatt. Az A330-as repülőgép fedélzetén lehetőség van internetezésre, illetve SMS és MMS üzenetek küldésére és fogadására. Ezek a funkciók összhangban vannak a Qatar Airways hosszú távú útvonalain közlekedő szélestörzsű gépeinek komfortjával.
 
Qatar Airways A330 - business osztály
kép forrása: Qatar Airways budapesti képviselete

A turista osztályú ülőhelyek nagyobb kényelmet és nagyobb személyes teret biztosítanak, és minden ülés rendelkezik beépített 27 cm-es monitorral ás távirányítóval.
 
Qatar Airways A330 - turista osztály
kép forrása: Qatar Airways budapesti képviselete

A Budapestről induló napi járatok a dohai Hamad Nemzetközi Repülőtéren keresztül kényelmes, akár pár órás átszállási idővel kapcsolódnak a Qatar Airways globális hálózatának kedvelt üzleti és szabadidős célállomásaihoz.

A Hamad Nemzetközi Repülőtéren az átszállási idő alatt számos szolgáltatás – ingyenes wifi, játszótér a gyerekeknek, több pihenőzóna, duty-free és étkezési lehetőség – várja az utasokat.  A Qatar Airways repülőjeggyel Kataron túli úticélra utazóknak a légitársaság igen kedvező áron, már 28USD ártól kínál 4*-os, és 34USD ártól 5*-os dohai luxusszállásokat 2020. december 31-ig. 
 
Vista irodáinkban kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre Qatar Airways repülőjegy foglalás esetén!

2020-01-09

A Qatar Airways légitársaságról:

A Qatar Airways, mint az Arab-öböl egyik legjelentősebb légitársasága, több mint 140 nagyvárosba indít járatokat. Az 5 csillagos légitársaságként is nevezett Qatar gépeinek a átlagos életkora 4 év, így ők rendelkeznek a világ egyik legfiatalabb flottájával is. Központja a dohai Hamad Nemzetközi repülőtér, ahol first és business utasaikat külön Premium Terminal és SPA várja. Budapestről a Qatar járataival egyetlen átszállással elérhetőek olyan városok, mint a Maldív-szigetek, az indonéz Bali, Phuket, a nepáli Katmandu illetve az ausztrál Melbourne.

A Qatar Airways 2017-ben is elnyerte a Skytrax szövetség "A világ legjobb légitársasága", "A legjobb első osztályos légitársasági váró", "A Közel-Kelet legjobb légitársasága" és "A világ legjobb business osztálya" díjait.

A Qatar Airways a Oneworld légitársasági szövetség tagja. Olvasson még több érdekességet és hasznos információt a Qatar légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

A Qatar Airways legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Zanzibár repülőjegy 197 700Ft, Maldív-szigetek repülőjegy 202 200Ft, Phuket repülőjegy 217 300Ft, Seychelle-szigetek 242 700Ft!

A Seychelle-szigetek március 25-től oltási státuszuktól függetlenül várja a magyar turistákat is!

Dubai, Jeddah, Riyadh, Damman és Bahrein visszakerül a Qatar Airways célállomásai közé!

A Qatar Airways útvonalhálózatának számos desztinációja vált ismét elérhetővé, köztük a Maldív-szigetek, ahová már szabadon utazhatunk!

2020-ban egy fülöp-szigeteki és kambodzsai úticél is bekerül a katari légitársaság útvonalhálózatába!

Kedvezményes szállásajánlatok csak a Qatar Airways légitársaság utasainak!