Fedezd fel Dohát!

Kedvezményes szállásajánlatok csak a Qatar Airways légitársaság utasainak!
Doha látképe - Katar
képek forrása: Qatar Airways budapesti képviselete és shutterstock.com

Ha eddig még nem jártál az Arab-félsziget gyöngyszemének is becézett Katarban, akkor itt a lehetőség!
 

4 csillagos szállodai szoba már 28USD-től!

Minden, Dohában átszálló utas részére a Qatar Airways légitársaság a katari turisztikai hatósággal (Qatar Tourism Authority – QTA) együttműködve kedvezményes áron kínál szálláslehetőséget 1-4 éjszakára. A Doha Stopover szolgáltatás négy-illetve ötcsillagos szállodákba ad elhelyezést, ha az utas legalább 12 óra csaltakozási idővel rendelkezik Dohában a Qatar Airways repülőjegyén belül. Olyan neves szállodaláncok tagjai csatlakoztak az akcióhoz, mint a Mövenpick Hotel West Bay, a Marriott Marquis, a Radisson Blu és a Souq Waqif Boutique Hotel. Az ajánlat odavissza Doha repülőjegyhez nem foglalható.

1 éjszaka szállás 4 csillagos szállodában már 28 USD/szoba ártól, 5 csillagos szállodában már 34USD/szoba ártól foglalható 2020. december 28-ig, a 2020. december 31-ig befejezett utazások esetén. Egy szobába 2 felnőtt és egy 12 éven aluli gyermek helyezhető el, az ár nem tartalmazza a transzfert és az ellátást. 

Doha, Souq Waqif Boutique Hotel

kép forrása: discoverqatar.qa


Magyaroknak vízummentes!

A magyar állampolgárok is most már vízummentesen léphetnek be az országba, amennyiben a belépéskor minimum 6 hónapig érvényes útlevéllel és retúr vagy továbbúti repülőjeggyel rendelkeznek. A magyar állampolgárságú utasok részére az országba történő belépéskor 180 napra érvényes engedélyt állítanak ki, mellyel többször is be lehet utazni az érvényességi idő alatt Dohába. Bővebb információt itt találsz.
 
Doha éjjel
kép forrása: Qatar Airways budapesti képviselete
 

Mert Dohát látni kell!

Katar fővárosában több lehetőség van kikapcsolódásra. Az Iszlám Művészetek Múzeum például a világ legnagyobb iszlám vonatkozású gyűjteményével büszkélkedhet, a Katar Nemzeti Múzeum pedig az 1971 óta független ország kulturális kincseit mutatja be.
 
Katara kulturális falu, Doha
kép forrása: discoverqatar.qa

A kulturális pezsgés mellett juthat idő pihenésre, feltöltődésre is, hiszen a 7 km hosszú tengerpart mellett haladó Corniche sétányon vagy az Aspire Park-ban egy kellemes sétára mindig van lehetőség. Ha újra feltöltődtünk energiával, akkor a város szívében, a Souq Waqifon folytathatjuk a kalandozást, ahol megismerkedhetünk a helyi termékekkel, mint például szőttesekkel, vízipipákkal. Innen már csak pár lépés a sólyom piac, ahol az idomított madarakat akár megvásárolni is lehet.
 
Souk Waqif negyed, Doha
kép forrása: discoverqatar.qa

Az este szép zárása lehet egy teázással egybekötött hajózás a Corniche sétány mellett. Különleges szemszögből csodálhatóak meg a Pearl mesterséges sziget épületei és a kivilágított felhőkarcolók.
 
Esti hajós városnézés Dohában
kép forrása: discoverqatar.qa

Messzebb utaznál? Repülj a Qatar Airways-szel, válassz a több mint 150 desztináció közül és fedezd fel a Távol-Kelet, az indiai szubkontinens, Ausztrália vagy Afrika egzotikus világát.

Qatar Airways repülőjegy és Qatar Stopover szállás lefoglalásában bármely Vista irodában segítséget nyújtunk!

2019-07-03

A Qatar Airways légitársaságról:

A Qatar Airways, mint az Arab-öböl egyik legjelentősebb légitársasága, több mint 140 nagyvárosba indít járatokat. Az 5 csillagos légitársaságként is nevezett Qatar gépeinek a átlagos életkora 4 év, így ők rendelkeznek a világ egyik legfiatalabb flottájával is. Központja a dohai Hamad Nemzetközi repülőtér, ahol first és business utasaikat külön Premium Terminal és SPA várja. Budapestről a Qatar járataival egyetlen átszállással elérhetőek olyan városok, mint a Maldív-szigetek, az indonéz Bali, Phuket, a nepáli Katmandu illetve az ausztrál Melbourne.

A Qatar Airways 2017-ben is elnyerte a Skytrax szövetség "A világ legjobb légitársasága", "A legjobb első osztályos légitársasági váró", "A Közel-Kelet legjobb légitársasága" és "A világ legjobb business osztálya" díjait.

A Qatar Airways a Oneworld légitársasági szövetség tagja. Olvasson még több érdekességet és hasznos információt a Qatar légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

A Qatar Airways legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Zanzibár repülőjegy 197 700Ft, Maldív-szigetek repülőjegy 202 200Ft, Phuket repülőjegy 217 300Ft, Seychelle-szigetek 242 700Ft!

A Seychelle-szigetek március 25-től oltási státuszuktól függetlenül várja a magyar turistákat is!

Dubai, Jeddah, Riyadh, Damman és Bahrein visszakerül a Qatar Airways célállomásai közé!

A Qatar Airways útvonalhálózatának számos desztinációja vált ismét elérhetővé, köztük a Maldív-szigetek, ahová már szabadon utazhatunk!

2020-ban egy fülöp-szigeteki és kambodzsai úticél is bekerül a katari légitársaság útvonalhálózatába!

2020. március 29-től már csak a szélestörzsű, Airbus 330-as repülőgéppel közlekedik a Qatar Budapest és Doha közt.