Járatindító Chiang Maiba és Penangba

Fedezze fel a Qatar Airways-szel Thaiföld és Malajzia rejtett gyöngyszemeit!
Chiang Mai, Inthanon-hegy

A Qatar Airways 2017. őszén belejelentette, hogy két fantasztikus ázsiai desztinációt vett fel útvonalhálózatába: a thaiföldi Chiang Mai-t és a malajziai Penangot. Az új járatotkat 2017. október 31-ig tartó akcióval köszönti a légitársaság: Chiang Mai repülőjegyek már 119 700Ft-tól, Penang repülőjegyek már 124 400Ft-tól foglalhatóak weboldalunkon!

Chiang Mai
 
Chiang Mai - Wat Phra Sing templom

Chiang Mai kedvelt úti cél a külföldi és a thai turisták számára. Az északon található, dús esőerdők övezte békés városban bájos óváros, teakfa templomok, számtalan műemlék és kellemes klíma fogadja a látogatókat. A hely kedvelt kiindulópontja a trekking és rafing túráknak is.

A Thaiföldi úti célok népszerűségét figyelembe véve, a Qatar Airways 2017. december 7-től heti négy járatot indít az "Észak rózsájaként" is ismert thaiföldi városba, Chiang Maiba. A katari légitársaságnak ez a negyedik thai célállomása, Bangkok, Phuket és Krabi mellett.

A járatok 2017. decembere és 2018. májusa között járnak majd, Dohából Chiang Maiba kedden, csütörtökön, szombaton és vasárnap, visszafelé pedig szerdán, pénteken, vasárnap és hétfőn.
 
Tekintse meg Chiang Mai repülőjegy akcióinkat!


Penang
 
Penang, a Khoo Kongsi templom

A gyönyörű homokos strandok és a lenyűgöző természeti táj mellett Penang Malajzia ínyenc fővárosának számít. A street food-tól a fine dining-ig a látogatókat elkényeztetik a kulináris kalandok.

A Qatar Airways egy újabb, izgalmas maláj célpontra indít járatot Penangba heti 3 alkalommal. A díjnyertes légitársasággal már a második malajziai célállomásra repülhetnek utasaik. A Qatar gépek Doha és Penang között kedden, csütörtökön és szombaton közlekednek, 2018. február 6-tól kezdve.
 
Teintse meg Penang repülőjegy akcióinkat!

2017-10-24

A Qatar Airways légitársaságról:

A Qatar Airways, mint az Arab-öböl egyik legjelentősebb légitársasága, több mint 140 nagyvárosba indít járatokat. Az 5 csillagos légitársaságként is nevezett Qatar gépeinek a átlagos életkora 4 év, így ők rendelkeznek a világ egyik legfiatalabb flottájával is. Központja a dohai Hamad Nemzetközi repülőtér, ahol first és business utasaikat külön Premium Terminal és SPA várja. Budapestről a Qatar járataival egyetlen átszállással elérhetőek olyan városok, mint a Maldív-szigetek, az indonéz Bali, Phuket, a nepáli Katmandu illetve az ausztrál Melbourne.

A Qatar Airways 2017-ben is elnyerte a Skytrax szövetség "A világ legjobb légitársasága", "A legjobb első osztályos légitársasági váró", "A Közel-Kelet legjobb légitársasága" és "A világ legjobb business osztálya" díjait.

A Qatar Airways a Oneworld légitársasági szövetség tagja. Olvasson még több érdekességet és hasznos információt a Qatar légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

A Qatar Airways legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Kuala Lumpur 158 400Ft, Shanghai repülőjegy 164 600Ft, Phuket repülőjegy 175 900Ft, Hongkong repjegy 178 000Ft, Zanzibár repülőjegy 190 600Ft!

Augusztus 1-től naponta egy alkalommal Airbus 330-as repülőgép közlekedik Budapest és Doha között.

Qatar Airways elővételi akció!
A légitársaság minden Dohában átszálló utasa részére ingyenes egy éjszakás tartózkodást biztosít 2018. december 31-ig.

A Qatar Airways két rangos elismerést is kapott nemrég, egy nemzetközit és egy hazait!

Ráadásul az igazi prémium élményt nyújtó A350-es repülőgéppel!

2018. augusztus 2. és október 27. között hetente négyszer napi három járat közlekedik ezen az útvonalon!A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.