Thaiföld mesés úti céljai elérhetőek a Qatar Airways-szel

Fedezze fel Bangkok csodás templomait, Phuket és Krabi tengerpartjait, élvezze Pattaya nyüzsgését és Chiang Mai békéjét!
Thaiföld mesés desztinációi elérhetők a Qatar Airways-szel

Ha már Phuket városát jól ismeri vagy különleges helyszínre vágyik Thaiföldön belül, több választási lehetősége van az utazónak. A "Világ Legjobb Légitársasága" 2017-es Skytrax díjjal büszkélkedő Qatar Airways-szel egy dohai átszállással elérhetőek egyéb thaiföldi desztinációk.

Választhatja az ország dél-nyugati partjainál fekvő Krabi 25000 fős városát utazásához, amely leginkább a novembertől áprilisig tartó időszakban a legalkalmasabb a pihenéshez.
Csodálatos partjai és sziklás vidékei egyaránt nyújtanak kikapcsolódást és kalandozást az utazóknak. A partok mentén fekszik Tham Phra Nang a 'Gyémánt Barlang’ néven ismert természeti kincs, amelynek aranyszínű mészkövei a napfényben az azúrkék vízről romantikus hangulatot kölcsönözve csillannak meg.

Az ország észak-nyugati részén, Bangkoktól kb 700 km-re pedig Chiang Mai (ejtsd: Csiangmaj) látogatható, a város a kézművesség és művészet központja. Gazdasági életében fontos még a faipar, textilipar, ékszergyártás, járműgyártás (tuk-tuk riksa). Jelentős és népszerű turistaközpont, közel a hmong, jao és karen törzsek településeihez. Éghajlata trópusi monszun, november végétől áprilisig száraz évszakkal. 2017. december 12-től egy dohai átszállással elérhető a város a Qatar Airways-szel.

Ha pedig valami különlegesre vágyik az ember, akkor érdemes elzarándokolnia a Bangkoktól 130 km-re, dél-keleti irányban fekvő Pattaya városába. Klímájának, tengerpartjának és szórakozóhelyeinek köszönhetően kedvelt turistacélpont. A Qatar Airways 2018. január 28-tól indít járatot ide, amely az 5. thaiföldi desztinációja lesz a thaiföldi hálózatában.

Érdemes kipróbálni a thai különlegességeket is, mint a Panaeng Curry-t, vagyis a száraz curry-t vagy a Massaman-t, amely a kókusz curry-t jelenti burgonyával és földimogyoróval tálalva.

Budapestről is elérheti e csodás helyeket! Fedezze fel Thaiföld aranyszínű homokpartját és mesés városait a Qatar Airways járataival! Qatar Airways repülőjegy lefoglalásában bármely Vista irodában segítséget nyújtunk!

2017-11-16

A Qatar Airways légitársaságról:

A Qatar Airways, mint az Arab-öböl egyik legjelentősebb légitársasága, több mint 140 nagyvárosba indít járatokat. Az 5 csillagos légitársaságként is nevezett Qatar gépeinek a átlagos életkora 4 év, így ők rendelkeznek a világ egyik legfiatalabb flottájával is. Központja a dohai Hamad Nemzetközi repülőtér, ahol first és business utasaikat külön Premium Terminal és SPA várja. Budapestről a Qatar járataival egyetlen átszállással elérhetőek olyan városok, mint a Maldív-szigetek, az indonéz Bali, Phuket, a nepáli Katmandu illetve az ausztrál Melbourne.

A Qatar Airways 2017-ben is elnyerte a Skytrax szövetség "A világ legjobb légitársasága", "A legjobb első osztályos légitársasági váró", "A Közel-Kelet legjobb légitársasága" és "A világ legjobb business osztálya" díjait.

A Qatar Airways a Oneworld légitársasági szövetség tagja. Olvasson még több érdekességet és hasznos információt a Qatar légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

A Qatar Airways legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Shanghai repülőjegy 163 100Ft, Bangkok repülőjegy 163 800Ft, Hanoi repülőjegy 177 900Ft, Maldív-szigetek repülőjegy 211 100Ft!

A Qatar Airways öt évvel ezelőtt, 2011. január 17-én kezdte meg napi járatának üzemelését Budapest és Doha között. 2016. július 3-tól heti hétről heti tízre növekszik a járatok száma.

Igen népszerű lett a Qatar Airways Budapest és Doha közötti járata, így a légitársaság az útvonalra még több járatot fog indítani nyártól.

A Qatar Airway újabb világelsőséget mondhat magáénak: a légitársaság az első, amely A350-es géppel repül az Egyesült Államokba is.

Katar állam légitársasága az ötcsillagos Qatar Airways 2011. január közepén indította be budapesti járatát. Ezzel egy rendkívül fontos térséget, a Perzsa-öböl régióját köti össze a magyar fővárossal.

A Qatar Airways 2016 tavaszától napi járatokat indít Dohából Sydneybe és Adelaide-be. Innentől ez a két város is elérhető lesz Budapestről, egyetlen átszállással.A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.