Chiang Mai repülőjegy árak

REPÜLŐJEGY
1 repülőtér

Legjobb repülőjegy ajánlatok Budapest indulással Csiangmaj érkezéssel oda-vissza útra

Budapest
Csiangmaj
2024-07-08
2024-08-05
411 900 HUF/fő-től
Budapest
Csiangmaj
2024-09-28
2024-11-02
455 600 HUF/fő-től
Budapest
Csiangmaj
2024-08-15
2024-08-31
398 000 HUF/fő-től

Miért éppen Chiang Mai?


Chiang Mai tulajdonképpen az egyetlen igazán kellemes, hangulatos és emberi léptékű város Thaiföldön. A gigantikus Bangkok nagyon izgalmas, de lüktetése, mérete egy-két nap után már akár megterhelővé, stresszessé válhat. Phuket szigeten Patong, Samuin a Chaweng Beach túlságosan turistás, Pattaya rendkívül mozgalmas, de egyáltalán nem romantikus vagy idilli, a nem turistás thai nagyvárosok pedig, tele vannak egyforma, unalmas lakóépületekkel.

Az észak-thaiföldi Chiang Mai-nak is vannak lelakottabb negyedei, de ott van az imádnivaló óvárosával. Ennek kertvárosi jellegű negyednek az utcáin, a templomainak békés udvarain csodás élmény sétálgatni. Ebben a városban valamiért a helyi népek is rokonszenvesebbek, mint a nyaralóhelyes városokban.

Chiang Mai roppant népszerű a külföldi turisták körében, tehát nem említhetjük titkos tippként. Viszont a sok turista vásárlóerejének köszönhetően rengeteg jó szolgáltatást kínálnak: szuper éttermek, kávézók, butikok. Az óvárosi éjszakai piac igazán élvezetes program. Chiang Maiban még a levegő is tisztább, kellemesebb, és nincs olyan nagy hőség, mint Bangkokban vagy a szigeteken. Még maguk a turisták is kellemesebbek itt, mint sok más thai helyen. A város tele van nevezetességekkel. Ami miatt Chiang Mai még nagyon vonzó, az a városból kiinduló fantasztikus túrák hatalmas választéka. Ha thaiföldi utazásunk időkeretében Bangkok és egy nyaralóhely mellett még valami belefér, akkor az legyen Chiang Mai. Mivel most már Budapestről átszállással repülhetünk egyenesen Chiang Maiba, akár ez a csodás város is lehet thaiföldi utazásunk első vagy befejező állomása.

Hasznos tudnivalók Chiang Mairól és Thaiföldről:

Híreink és érdekességek Chiang Mairól és a repülés világából:

Az EVA Air egy taivani magán légitársaság. Taipei-ből több, mint 70 célállomásra repül Európában, Kínában, Japánban, Ausztráliában és az Egyesült Államokban.

Az EVA Air légitársaság elindította Taipei - Chiang Mai közvetlen járatát, amelyre már nálunk is megvásárolhatja repülőjegyét!

Fedezze fel Bangkok csodás templomait, Phuket és Krabi tengerpartjait, élvezze Pattaya nyüzsgését és Chiang Mai békéjét!

Fedezze fel a Qatar Airways-szel Thaiföld és Malajzia rejtett gyöngyszemeit!

2017. december 7-től elejétől már Budapestről is elérheti e csodás thaiföldi helyet - Fedezze fel Chiang Mait!