Repüljön Chiang Mai-ba is az EVA Air-rel

Az EVA Air légitársaság elindította Taipei - Chiang Mai közvetlen járatát, amelyre már nálunk is megvásárolhatja repülőjegyét!
A thaiföldi Chiang Mai az EVA Air legújabb célállomása
kép forrása: shutterstock.com

Az EVA Air a Taipei - Chiang Mai útvonalon Airbus A321-200 gépekkel repül, a járatokra business és turista osztályos repülőjegy vásárolható irodáinkban és weboldalunkon.

Az új járatnak köszönhetően egy repülőjegyben és igen kedvező áron tud vásárolni olyan körutazást is, amely során megtekintheti Bangkok nevezetességeit, majd pihenhet egyet az észak-thaiföldi Chiang Mai-ban, végül eltölthet néhány napot Taiwanon, Taipei-ben is.

Chiang Mai kellemes, hangulatos és emberi léptékű város Thaiföldön. Az északon található, dús esőerdők övezte békés városban bájos óváros, teakfa templomok, számtalan műemlék és kellemes klíma fogadja a látogatókat. A hely kedvelt kiindulópontja a trekking és rafing túráknak is.

Bangkokban megtalálhatjuk a hagyományos buddhista templomokat a vallásos lakosokkal és szerzetesekkel, a ledér utcákat ahol fergetegesen zajlik az éjszakai élet, az este nyitó út menti árusokat, a világ legnagyobb piacát (Chatuchak Market) és megannyi mást, amit egy metropolisz kavalkádja kínál.

Taipei Taiwan fővárosa, amely egy óriási metropolisz, tele felhőkarcolókkal és kicsiny templomokkal, nagyon kellemes és biztonságos város. A város sokmindenben emlékeztet Hongkongra, de az angol hatás teljes egészében hiányzik és a virágzó nyugati gazdaság összes ismérvével rendelkezik. Taiwan nagyrészt egy nagy sziget, aminek a fővároson kívül is van élénk vidéki élete, kikötői, strandjai, hegyei, völgyei. Könnyen eltölthető itt akár két hét is. Feltétlenül fel kell menni a Taipei 101 épület legfelső emeletére, el kell üldögélni egy közparkban, ahol a helyiek csoportokban tornáznak és csak csodálni őket.

Az EVA Air népszerű járatai közül kiemelendő a non-stop Bécs - Bangkok járat, mellyel rendkívül kényelmesen és gyorsan juthatnak el a magyar utazók Thaiföldre és egyéb délkelet-ázsiai úti célokra.
2018-08-10

Az EVA Air légitársaságról:

Az EVA Air egy taivani magán légitársaság, mely 1991. júliusa óta közlekedik és több mint 70 modern Airbus és Boeing típusú, fiatal repülőgéppel rendelkezik. Taipei az EVA Air központja. Innen a légitársaság több mint 70 célállomásra repül: Európába, Ázsiába, Ausztráliába és az Egyesült Államokba.

Az EVA Air hetente négyszer repül Bécsből Bangkokba illetve tovább, Taipeibe. A cég a világ 10 legbiztonságosabb légitársasága közé tartozik és a Star Alliance légiszövetség tagja.

Az EVA Air legfrissebb hírei:

A repülőjegy akciók feltöltés alatt

2019. május 9-től Boeing 787-9-as repülőgépekkel repül az EVA Air a Bécs - Bangkok - Taipei útvonalon.

20 év után nyit újabb európai útvonalat a taivani légitársaság.

2019. május 9-től Boeing 787-9-as repülőgépekkel repül az EVA Air a Bécs - Bangkok - Taipei útvonalon.

2019. május 9-től Boeing 787-9-as repülőgépekkel repül az EVA Air a Bécs - Bangkok - Taipei útvonalon.

A népszerű mesefigura és kedves kis barátai díszítik majd a tajvani légitársaság idén megújuló gépeit.