Újra Hello Kitty-vel repít az EVA Air

A népszerű mesefigura és kedves kis barátai díszítik majd a tajvani légitársaság idén megújuló gépeit.
Hello Kitty márkanév az EVA Airnél
képek forrása: evakitty.com

Az EVA Air bejelentése szerint a "Flying with Hello Kitty Jet" márkájuk szellemében további gépeket fognak ellátni az aranyos mesefigurák képével – immár Hello Kitty barátai, Kiki, Lala és Pom Pom Purin is visszatekint majd ránk a gépek oldalára festett dekorációkról. A vidám festésű repülőkből jelenleg már 7 üzemel a flottában – Ázsián kívül Párizsban és május végétől az Egyesült Államokban, Chicagoban is felbukkannak majd a „cuki” festéssel ellátott repülők.
 
Hello Kitty festésű gépekkel közlekedik az EVA Air
kép forrása: evakitty.com

Az EVA Air népszerű járatai közül kiemelendő a non-stop Bécs-Bangkok járat, mellyel rendkívül kényelmesen és gyorsan juthatnak el a magyar utazók Thaiföldre (Bangkok), Taiwanra (Taipei) és egyéb délkelet-ázsiai úti célokra. A társaság továbbra is tagja a „Skytrax 5 csillagos légitársaságok” klubnak, amibe a világon összesen 9 légitársaság tartozik.
 

Keresse meg EVA Air repülőjegyét online rendszerünkben!


2017-04-25

Az EVA Air légitársaságról:

Az EVA Air egy taivani magán légitársaság, mely 1991. júliusa óta közlekedik és több mint 70 modern Airbus és Boeing típusú, fiatal repülőgéppel rendelkezik. Taipei az EVA Air központja. Innen a légitársaság több mint 70 célállomásra repül: Európába, Ázsiába, Ausztráliába és az Egyesült Államokba.

Az EVA Air hetente négyszer repül Bécsből Bangkokba illetve tovább, Taipeibe. A cég a világ 10 legbiztonságosabb légitársasága közé tartozik és a Star Alliance légiszövetség tagja.

Az EVA Air legfrissebb hírei:

A repülőjegy akciók feltöltés alatt

2019. május 9-től Boeing 787-9-as repülőgépekkel repül az EVA Air a Bécs - Bangkok - Taipei útvonalon.

20 év után nyit újabb európai útvonalat a taivani légitársaság.

2019. május 9-től Boeing 787-9-as repülőgépekkel repül az EVA Air a Bécs - Bangkok - Taipei útvonalon.

2019. május 9-től Boeing 787-9-as repülőgépekkel repül az EVA Air a Bécs - Bangkok - Taipei útvonalon.

Az EVA Air légitársaság elindította Taipei - Chiang Mai közvetlen járatát, amelyre már nálunk is megvásárolhatja repülőjegyét!