EVA Air repülőjegy akciók

 

Repülőjegy akciók Ázsiába, bécsi indulással


A kiválasztott repülőjegy árra kattintva megnézheti, hogy az Ön által választott dátumra melyek a legolcsóbb repülőjegyek!

OrszágVárosÁr
Dél-Korea
Szöul
Fülöp-szigetek
Cebu
Fülöp-szigetek
Manila
Hong Kong
Hong Kong
Indonézia
Denpasar Bali
Indonézia
Jakarta
Kambodzsa
Phnompen
Malajzia
Kuala Lumpur
Szingapúr
Szingapúr
Thaiföld
Bangkok
Vietnám
Hanoi
Vietnám
Ho Si Minh-Város

Repülőjegy kiállítás :  2018. december 31-ig. A repülőjegyet az indulás előtt legalább 45 nappal meg kell vásárolni.
Indulás : 2018. augusztus 11. és 2019. június 30. között
Utazásból kizárt időszakok : Az indulás nem lehetséges december 16-26. között.
Minimum kinntartózkodás : nincs megkötés
Maximum kinntartózkodás : 3 hónap


 

A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek és csak repülőjegy online rendszerünkben történő foglalás esetén érvényesek. A repjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hírdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Olcsó repülőjegy foglalás érdekében olvassa el útmutatónkat és használja online repülőjegy foglaló rendszerünket!

Az EVA Air légitársaságról:

Az EVA Air egy taivani magán légitársaság, mely 1991. júliusa óta közlekedik és több mint 60 modern Airbus és Boeing típusú, fiatal repülőgéppel rendelkezik. Taipei az EVA Air központja. Innen a légitársaság több mint 60 célállomásra repül: Európába, Kínába, Japánba, Ausztráliába és az Egyesült Államokba.

Az EVA Air hetente négyszer repül Bécsből Bangkokba illetve tovább, Taipeibe. A cég a világ 10 legbiztonságosabb légitársasága közé tartozik és a Star Alliance légiszövetség tagja.

Tudjon meg még több érdekességet a légitársaságról az EVA Air légitársaság bemutatása oldalunkon!

Az EVA Air legfrissebb hírei:

A népszerű mesefigura és kedves kis barátai díszítik majd a tajvani légitársaság idén megújuló gépeit.

Az EVA Air légitársaság elindította Taipei - Chiang Mai közvetlen járatát, amelyre már nálunk is megvásárolhatja repülőjegyét!

Észak-Amerika és Ázsia után most Európát hódítja meg az EVA Air Hello Kitty festésű repülőgépe.

Egyedülálló élményben lehet része Önnek és kisgyermekeinek is, ha az EVA Air különleges, Hello Kitty témájú repülőinek egyikével utazik!A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.