Dreamlinerrel repül Bécsbe az EVA Air

2019. május 9-től Boeing 787-9-as repülőgépekkel repül az EVA Air a Bécs - Bangkok - Taipei útvonalon.
B787-9 Dreamlinerrel repül Bécsbe az EVA Air
kép forrása: evaair.com

2019. május 9-től Boeing 787-9-as repülőgépekkel repül az EVA Air a Bécs - Bangkok - Taipei útvonalon. A légitársaság eddig Boeing 777-300ER típusú utasszállítókkal repült Bécsből.

A taivani EVA Air légitársaság Európában elsőként bécsi járatán állítja forgalomba a csúcsmodern B787-9-es Dreamlinerét.  Május 9-től az EVA Air Dreamlinereire business és turista osztályos repülőjegyek vásárolhatóak. A business osztályon (Laurel Class) 26, a turista osztályon 278 utas foglalhat helyet.

A Dreamlinerek az eddigiekhez képest még jobb utazási élményt nyújtanak, elsősorban a tágasabb utastérnek és a csendesebb, de hatékonyabb hajtóműveknek köszönhetően. Az utastérben a légnyomás és páratartalom is jobban megközelíti a földön megszokott értékeket. Az utasok ezért kipihentebben érnek céljukhoz és a hosszú légi utazásokat kísérő fejfájás és rossz közérzet esélye is csökken.

A megszokottnál nagyobb ablakok jobb kilátást biztosítanak minden utasnak és általuk több természetes fény jut az utastérbe, amely szintén segít leküzdeni az időzónákon való átrepülés okozta jeglaget. A speciális légszűrők tisztább, jobb minőségű levegőt biztosítanak és a kellemetlen szagokat is mérséklik.

Az EVA Air számára a BMW mérnökei tervezték a Laurel Business osztály 58 cm széles üléseit, melyek teljesen vízszintes, 193 cm-es ággyá alakíthatóak. A business osztály utasai 45 cm-es HD felbontású érintőképernyőkön élvezhetik a fedélzeti szórakoztatórendszer kínálatát. A business osztályon az üléseket nagy méretű kihajtható asztalokkal is kiegészítették.

A turista osztályos üléseket a német RECARO cég készítette. A bőrborítású ülések ergonomikus kialakításúak. A Dreamliner turista osztályán az ülések közti távolságot is megnövelték, a szórakoztató rendszert pedig 30 cm-es érintőképernyőkön érik el az utazók.

Az Eva Air 2018. októberben vette át első Dreamliner utasszállítóját és a tervek szerint 2022 végéig összesen 24 Dreamliner kerül a flottájába.

Az EVA Air népszerű járatai közül kiemelendő a non-stop Bécs - Bangkok járat, mellyel rendkívül kényelmesen és gyorsan juthatnak el a magyar utazók Thaiföldre és egyéb délkelet-ázsiai úti célokra.
2018-11-30

Az EVA Air légitársaságról:

Az EVA Air egy taivani magán légitársaság, mely 1991. júliusa óta közlekedik és több mint 70 modern Airbus és Boeing típusú, fiatal repülőgéppel rendelkezik. Taipei az EVA Air központja. Innen a légitársaság több mint 70 célállomásra repül: Európába, Ázsiába, Ausztráliába és az Egyesült Államokba.

Az EVA Air hetente négyszer repül Bécsből Bangkokba illetve tovább, Taipeibe. A cég a világ 10 legbiztonságosabb légitársasága közé tartozik és a Star Alliance légiszövetség tagja.

Az EVA Air legfrissebb hírei:

A repülőjegy akciók feltöltés alatt

2019. május 9-től Boeing 787-9-as repülőgépekkel repül az EVA Air a Bécs - Bangkok - Taipei útvonalon.

20 év után nyit újabb európai útvonalat a taivani légitársaság.

2019. május 9-től Boeing 787-9-as repülőgépekkel repül az EVA Air a Bécs - Bangkok - Taipei útvonalon.

Az EVA Air légitársaság elindította Taipei - Chiang Mai közvetlen járatát, amelyre már nálunk is megvásárolhatja repülőjegyét!

A népszerű mesefigura és kedves kis barátai díszítik majd a tajvani légitársaság idén megújuló gépeit.