EVA Air légitársaság bemutatása

Az EVA Air egy taivani magán légitársaság. Taipei-ből több, mint 70 célállomásra repül Európában, Kínában, Japánban, Ausztráliában és az Egyesült Államokban.
képek forrása: evaair.com

Az EVA Air Taiwan magánkézben lévő légitársasága, melyet a világ legnagyobb tengeri szállítmányozó cége, az Evergreen Group alapított 1989-ben. A légitársaság központja Taipeiben van, fő repülőtere a taiwani Taouyuan repülőtér, mely Taiwan északi részén található. A cég a világ legbiztonságosabb légitársaságai közé tartozik és a Star Alliance légiszövetség tagja.

Az EVA Air híres prémium szolgáltatásairól és biztonságáról - az EVA Air a világ legbiztonságosabb légitársasága. A légitársaság 83 repülőgépből álló flottán üzemeltet, meghatározó típusai a Boeing 787, Boeing 777, Airbus A321 és Airbus A330. 2022 végéig összesen 24 darab Dreamliner repülőgépet állít forgalomba.

Az EVA Air magyar utazók számára legfontosabb útvonala a 32 éve üzemeltetett Bécs – Bangkok - Tajpej járat. A járatok hetente négyszer közlekednek, és minkét irányban leszállnak Thaiföld fővárosában Bangkokban, így sok magyar utazó használja a légitársaságot, hogy kényelmesen és elfogadható áron eljusson Thaiföldre, mely hosszú ideje az ázsiai utazások legkedveltebb célpontja.

Thaiföld mellett Taiwan, Indonézia, Kambodzsa (Sziemreap), Vietnam, a Fülöp-szigetek (Manila és Cebu), Ausztrália (Brisbane) és Új-Zéland (Auckland) is kedvelt célállomások az EVA Air magyar utasai számára. Európában Bécs mellett az EVA Air repül Amszterdamba, Londonba és Párizsba is. Tekintse meg az EVA Air repülőjegy akcióit!

Az EVA Air és partnerei, a Thai Airways, Bangkok Airways és Vietnam Air számos Bangkokon túli célállomásra szállítják utasaikat:

Thaiföld Myanmar (Burma) Indochina

Az EVA AIR 5 csillagos Skytrax értékelése garancia a minőségi szolgáltatásokra és a magas színvonalra.

Az EVA Air légitársaság legfontosabb elismerései:

2019-es Skytrax World Airline Awards :
  • "A világ 6. legjobb légitársasága" díj
  • "A világ legjobb turista osztály fedélzeti ellátmánya" díj
  • „A világ legtisztább fedélzeti kabinja" díj
  • 5 csillagos légitársaság minősítés, négy egymást követő évben


Tripadvisor Travelers' Choice 2019:
  • "a világ 3. legjobb légitársasága"
  • "a legjobb nagy légitársaság Ázsiában"
  • "a legjobb Business osztály Ázsiában"
  • "a legjobb Premium Economy osztály Ázsiában"

Airline Ratings 2019:
  • Az EVA Air ismét bekerült a világ legbiztonságosabb légitársaságai közé-immár hat egymást követő évben.

Tekintse meg az EVA Air bemutató anyagot!

2020-01-23

Az EVA Air légitársaságról:

Az EVA Air egy taivani magán légitársaság, mely 1991. júliusa óta közlekedik és több mint 70 modern Airbus és Boeing típusú, fiatal repülőgéppel rendelkezik. Taipei az EVA Air központja. Innen a légitársaság több mint 70 célállomásra repül: Európába, Ázsiába, Ausztráliába és az Egyesült Államokba.

Az EVA Air hetente négyszer repül Bécsből Bangkokba illetve tovább, Taipeibe. A cég a világ 10 legbiztonságosabb légitársasága közé tartozik és a Star Alliance légiszövetség tagja.

Az EVA Air legfrissebb hírei:

A repülőjegy akciók feltöltés alatt

2019. május 9-től Boeing 787-9-as repülőgépekkel repül az EVA Air a Bécs - Bangkok - Taipei útvonalon.

20 év után nyit újabb európai útvonalat a taivani légitársaság.

2019. május 9-től Boeing 787-9-as repülőgépekkel repül az EVA Air a Bécs - Bangkok - Taipei útvonalon.

2019. május 9-től Boeing 787-9-as repülőgépekkel repül az EVA Air a Bécs - Bangkok - Taipei útvonalon.

Az EVA Air légitársaság elindította Taipei - Chiang Mai közvetlen járatát, amelyre már nálunk is megvásárolhatja repülőjegyét!