Ingyenes szállás Dohában!

Qatar Airways elővételi akció!
A légitársaság minden Dohában átszálló utasa részére ingyenes egy éjszakás tartózkodást biztosít 2019. április 30-ig.
Doha látképe - Katar
kép forrása: shutterstock.com

A Qatar Airways elindította "Plus Qatar" nevű új, Katart népszerűsítő szolgáltatását. Minden Qatar Airways repülőjeggyel Dohában átszálló utas ingyenesen igénybe vehet 1 éjszaka szállást egy dohai belvárosi szállodában, önellátással. A Doha népszerűsítését célzó akcióhoz olyan neves szállodaláncok csatlakoztak, mint a Marriott Marquis és az Oryx Rotana.

Az ingyenes szállást 2019. április 30-ig lehet igénybe venni, ha a Qatar Airways repülőjegyben legalább 12 órás dohai átszállási idő van. Nem számít, hogy aznap létezik rövidebb dohai csatlakozás is, a repülőjegyet le lehet foglalni szándékosan a hosszabb csatlakozással is, hogy legyen lehetőség Dohát megnézni. Az ingyenes városi szálloda minden Qatar Airways utasnak elérhető, függetlenül a repülőjegy árától és osztályától!

A Plus Qatar szállást legkésőbb 2019. január 31-ig lehet lefoglalni.

A "Plus Qatar" programban az alábbi dohai belvárosi szállodák vesznek részt:
  • Oryx Rotana Doha
  • Souq Waqif Boutique Hotels
  • Marriott Marquis Doha
  • The Westin Doha
  • InterContinental Doha - The City
  • Warwick Doha Hotel
  • Fraser Suites Doha
  • Ezdan Hotel Westbay
  • Holiday Villa Hotel
  • Holiday Inn Doha

Doha üzleti negyede
kép forrása: shutterstock.com
 
Egyes hotelek ingyenes reptéri transzfert is biztosítanak (például Oryx Rotana), a többi hotel esetében pedig kedvező áron transzfer gépkocsi foglalható. Egy szobában 2 felnőtt és egy 12 éven aluli gyerek szállhat meg.

A "Plus Qatar" program keretében kedvezménnyel foglalható le a Doha City Tour angol idegenvezetős városnézés. Ha az egy éjszaka tartózkodás nem bizonyul elegendőnek a városnézéshez, az utasok kedvezményes áron még egy éjszakát hozzáadhatnak a foglalásukhoz.
 
Dohai hajók a város mellett
kép forrása: dreamstime.com

Az ajánlat 2019. április 30-ig történő utazásoknál vehető igénybe, január 31-ig törtémnő szállásfoglalással. Magyar állampolgárok számára katari vízum sem szükséges, Dohába érkezéskor az útlevél felmutatásával kapják meg az ingyenes belélési engedélyt

A "Plus Qatar" szállás lefoglalásában bármely Vista irodában segítséget nyújtunk!

2018-09-06

A Qatar Airways légitársaságról:

A Qatar Airways, mint az Arab-öböl egyik legjelentősebb légitársasága, több mint 140 nagyvárosba indít járatokat. Az 5 csillagos légitársaságként is nevezett Qatar gépeinek a átlagos életkora 4 év, így ők rendelkeznek a világ egyik legfiatalabb flottájával is. Központja a dohai Hamad Nemzetközi repülőtér, ahol first és business utasaikat külön Premium Terminal és SPA várja. Budapestről a Qatar járataival egyetlen átszállással elérhetőek olyan városok, mint a Maldív-szigetek, az indonéz Bali, Phuket, a nepáli Katmandu illetve az ausztrál Melbourne.

A Qatar Airways 2017-ben is elnyerte a Skytrax szövetség "A világ legjobb légitársasága", "A legjobb első osztályos légitársasági váró", "A Közel-Kelet legjobb légitársasága" és "A világ legjobb business osztálya" díjait.

A Qatar Airways a Oneworld légitársasági szövetség tagja. Olvasson még több érdekességet és hasznos információt a Qatar légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

A Qatar Airways legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Zanzibár repülőjegy 197 700Ft, Maldív-szigetek repülőjegy 202 200Ft, Phuket repülőjegy 217 300Ft, Seychelle-szigetek 242 700Ft!

A Seychelle-szigetek március 25-től oltási státuszuktól függetlenül várja a magyar turistákat is!

Dubai, Jeddah, Riyadh, Damman és Bahrein visszakerül a Qatar Airways célállomásai közé!

A Qatar Airways útvonalhálózatának számos desztinációja vált ismét elérhetővé, köztük a Maldív-szigetek, ahová már szabadon utazhatunk!

2020-ban egy fülöp-szigeteki és kambodzsai úticél is bekerül a katari légitársaság útvonalhálózatába!

2020. március 29-től már csak a szélestörzsű, Airbus 330-as repülőgéppel közlekedik a Qatar Budapest és Doha közt.