Airberlin - Etihad légitársasági együttműködés

Az airberlin és az Etihad 2011. vége óta stratégiai partnerei egymásnak. A két légitársaság útvonalhálózatát kombinálva 84 ország 228 úticélja válik elérhetővé egyetlen Airberlin repülőjegy megvásárlásával.
kép forrása: airberlin.com

Az Etihad légitársaság által átszállópontként szolgáló Abu Dhabi számos előnnyel bír: az airberlin járataival ez a közel-keleti hub heti több, mint negyven járattal elérhető, innen pedig Ázsia (például Male a Maldív szigeteken vagy a thaiföldi Phuket), Ausztrália (Sydney, Melbourne, Brisbane) és a Közel-Kelet számos városába kényelmes csatlakozással lehet továbbutazni. Az Etihad utasai szintén Abu Dhabiból az airberlin gépeivel folytathatják repülésüket európai vagy Egyesült Államokbeli úticéljuk felé.
2012-01-03

Az Airberlin légitársaságról:

Az airberlin Európa egyik vezető légitársasága. A sokszoros díjnyertes cég a világ 171 úticéljára szállít utasokat. 1979-es megalapítása óta mindegy 31,5 millióan léptek járataik fedélzetére. Az airberlin központja jelenleg a berlini Tegel repülőtér, ahová Budapestről közvetlen járattal is utazhatunk. Az Etihad légitársaság code-share partnere és a Oneworld légitársasági szövetség tagja.

Tudjon meg még többet az airberlinről az Airberlin légitársaság bemutatása oldalunkon!

Az Airberlin legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Orlandoba repít az Airberlin!
A légitársaság május 6-tól a nyári szezonban új közvetlen járatot indít a floridai nyaralóhelyre.

Meseszép városok, érintetlen természet, az északi fény varázsa... jöjjön velünk Skandináviába!

Fedezze fel Ausztráliát az airberlin és Etihad légitársaságokkal!