Új desztinációk az Air France kínálatában

Az Air France folyamatosan bővíti útvonalhálózatát, melynek legújabb úti célja a kínai Wuhan. Ezen kívül még számos egzotikus helyre indultak új járatok az elmúlt évben, összefoglaltuk Önnek ezeket.
Új desztinációk az Air France kínálatában: Wuhan, Kína

kép forrása: pixabay.com


Wuhan

Rengeteg látnivaló, kulturális nevezetesség létható ebben a közép-kínai nagyvárosban. Meglepően kedvesek az emberek a külföldiekkel, sokféle, jó csípős ételeket lehet enni és minden nagyon olcsó. Hatalmas város, azaz idő kell, míg a turista kellően eligazodik. Mivel még kevésbé felfedezett, ezért hitelesebb képet lehet kapni a kínai mindennapokról, mint Pekingben, Shanghaiban vagy Kantonban. Wuhanon belül van egy hegy, ahová a turista (is) elvonulhat a zaj, szennyezett levegő elől.

Wuhan repülőjegy árajánlathoz használja repülőjegy keresőnket! Wuhan repülőjegy árak és foglalás

Fokváros

Világjáró utazók egyik kedvenc városa, mert különleges természeti adottságai vannak és nagyon színes, érdekes az utcai élet. Egyszerre mozgalmas és nyugalmas is. A legtöbben a Tábla-heggyel azonosítják be Fokvárost, pedig az igazi szenzáció a környéke, a fokföldi tengerpart, meg a borvidékek. Ez Afrika a legszebb kiadásban. Sokak szerint a világ legszebb városai közé sorolható. Sokkal jobb a közbiztonság, mint Johannesburgban.

Fokváros repülőjegy árajánlathoz használja repülőjegy keresőnket! Fokváros repülőjegy árak és foglalás

Lima

A legtöbb turista persze a Macchu Pichu, meg Cusco miatt jön Peruba, de a főváros alapos meglátogatása mégis hasznos, hiszen az ország mai életét itt lehet jobban megismerni. Nagy az utcai forgatag, csodálatos koloniális épületek vannak, és monumentális terek. A helyi lakosok közül az indiánok elég félénkek a turistákkal szemben, az európai származásúak nyitottabbak, ami érthető. Elég olcsó hely és jókat lehet enni egészen egyszerű helyeken is.

Lima repülőjegy árajánlathoz használja repülőjegy keresőnket! Lima repülőjegy árak és foglalás

Cancun

Két eléggé eltérő része van Cancunnak, az egyik normál helyi város, a másik pedig, ahol minden a turistákról szól. A turistás rész eléggé amerikai ízlésvilágú, szórakoztató, nagyvilági. Jó néha bemenni a normál városba kicsit Mexikót nézni. Amúgy mi azt javasoljuk a Cancun-ba repülő utazóknak, hogy szálláshelyet inkább Playa del Carmen-be foglaljanak, mert az az európai turistáknak általában jobban tetszik, mint Cancun.

Cancun repülőjegy árajánlathoz használja repülőjegy keresőnket! Cancun repülőjegy árak és foglalás

Phnom Penh

Na, a kambodzsai főváros aztán egy igazi titkos tipp a világutazók körében. Sokan el sem tudják képzelni, hogy mit lehet egyáltalán látni és csinálni egy olyan városban, amit a vörös khmer halálbrigádjai korábbi évtizedekben teljesen leromboltak. Phnom Penh ma virágzó város, hihetetlen élni akarást sugározva. Minden roppant olcsó, egyszerűbb, romantikusabb világ ez, mint Bangkok. Thaiföldhöz képest itt a turizmus még nem korrumpálta annyira a helyieket. Esténként békés, idilli időtöltés valamelyik folyóparti étteremben üldögélni és nevetségesen kevés pénzért isteni vacsorát enni.

Phnom Pehn repülőjegy árajánlathoz használja repülőjegy keresőnket! Phnom Pehn repülőjegy árak és foglalás

Monrovia

Egy város, amelyre eddig olyan sok történelmi balszerencse zúdult, és amely most elszántan törekszik a békére, a nyugalomra, a fejlődésre. Nem vitás, Libéria nincs a világturizmus térképén, de éppen emiatt lehet céliránya azoknak, akik különleges utazási élményekre vágynak. Libéria, Monrovia már nem veszélyes hely. Az utcai emberek örülnek, ha kíváncsi turistát látnak. Meglepő, de egész jókat lehet enni. Monrovia környékén szép tájak fedezhetők fel. Rendben a tisztasági versenyben Monrovia nem érne el jó helyezést, de, aki jellegzetes nyugat-afrikai utcaképeket akar látni, az itt megkapja minden mennyiségben.

Monrovia repülőjegy árajánlathoz használja repülőjegy keresőnket! Monrovia repülőjegy árak és foglalás

Billund

Ha az ember gyereke oda van a legozásért, akkor a szülő biztos jó pontot tud szerezni billund utazással. Akik ott voltak azt mondják, hogy a felnőttek sem unatkoznak Legoland-ben. Tanulni is lehet a gyerekkel együtt, amikor a világ különböző, Lego-ból kirakott épületeit kell beazonosítani, felismerni. Egész városokat építettek fel apró elemekből, például Amszterdámot és Koppenhágát. Nagyon jópofa a Lego-zoo, noná, hogy az állatok nem igaziak. Egy órára van Billund-tól Ribe kisváros. Azt feltétlenül kombinálni érdemes Billund-dal.

Billund repülőjegy árajánlathoz használja repülőjegy keresőnket! Billund repülőjegy árak és foglalás

Köln

Bár a fő turisztikai látványosság a világhíres székesegyház, de azért a jelentős német város rengeteg más látnivalót is kínál. Már maga a méltóságteljes Rajna is lenyűgözi a látogatót, főleg a Hohenzollern-híd tájékán. Roppant tiszta és gusztusos nagyváros, amelyben könnyű eligazodni. Van előnye a híres német alaposságnak, mert ennek köszönhetően a turisták számára is minden jól meg van szervezve. Kölnben jól esik a vásárlás, a kávézás, sörözés, az éttermezés. Jópofa program a csokoládé múzeum, s az állatkertjük szenzációs.

Köln repülőjegy árajánlathoz használja repülőjegy keresőnket! Köln repülőjegy árak és foglalás

Freetown

Őszintén szólva, magáért a városért nem érdemes annyit repülni, de a környékének természeti szépségei miatt érdemes idekalandozni. Az itteni tengerpartokra tényleg el lehet mondani, hogy érintetlenek. Nincs turizmus, nagy parti szállodák, de sok utazó éppen az ilyen csemegékre vágyik. Sierra leone-ba nem sok magyar jutott el. Hát éppen ezért izgalmas ide látogatni. Mostanság végre béke van itt is a polgárháborút követően, s nem véletlen, hogy légitársaságok fantáziát látnak az ide vezető járatokban.


Freetown repülőjegy árajánlathoz használja repülőjegy keresőnket! Freetown repülőjegy árak és foglalás

2011-11-03

Az Air France KLM légitársaságokról:

Az Air France és KLM szövetségre lépése óta a légiközlekedés egyik legmeghatározóbb vállalatává vált. A francia és holland légitársaság 552 gépből álló flottával rendelkezik és gépeikkel 103 ország 231 úticéljára juthatunk el. Két központi repülőterük az amszterdami Schiphol és a párizsi Charles de Gaulle. Partnerükkel, az amerikai Delta légitársasággal napi 250 járatot teljesítve a legnagyobb transzatlani fuvarozónak számítanak.

Az Air France KLM a Skyteam légiszövetség tagja. Törzsutasprogramjuk a Flying Blue.

Olvasson még több érdekességet és hasznos információt az Air France KLM légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

Az Air France KLM legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

New York repülőjegy 151 600Ft, Toronto repülőjegy 157 700Ft, Miami repülőjegy 184 400Ft, Punta Cana repülőjegy 210 300Ft!

A 2019-2020-as téli idényben Seychelle már Air France járatokkal is elérhetővé válik Párizsból.

2019. május 3-tól ezt a texasi város is elérhető a holland légitársaság gépeivel.

2019. május 23-án indult a francia légitársaság legújabb dél-amerikai járata.

Tényleg egy élő ember mutatja a pontos időt? Eláruljuk!

Ismerje meg az Air France KLM légitársaságok kínálta plusz szolgáltatásokat és fedezze fel velük Amerikát -  most akciós repülőjegy árakon!

2019-es téli szezonban a costa ricai Guanacaste tartomány is bekerül a KLM desztinációi közé.

2019. június 6-tól indul a holland légitársaság legújabb amerikai járata.

Mert a repülőn felszolgált étel lehet egészséges is!

A KLM Holland légitársaság egyik menetrendszerinti járatát személyesen a holland király vezette a minap.

2019. március 31-től indul a francia légitársaság közvetlen járata Párizsból.