A KLM utasainak új kedvence, Sherlock

A KLM utasok által a gépen és a reptéren elhagyott tárgyakat felkutató személyzet naponta nyomozói képességeket igénylő munkát végez. Küldetésük elvégzéséhez nem mindennapi módszereket és  eszközöket is bevetnek.
kép forrása: news.klm.com

Az amszterdami reptéren a KLM "elvesztett tárgyak" csapata fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy a repülőgépen illetve a várókban hagyott tárgyakat minél előbb visszajuttassák gazdáiknak. A KLM utaskísérői minden leszállás után átnézik a fedélzetet, elhagyott értéket keresve. A légitársaság a tulajdonosok felkutatására nem hagyományos eszközöket és személyzetet is bevet: a közösségi háló (facebook, twitter) használata mellett egyedülálló módon egy aranyos beagle-t is felvettek a csapatba.

A stílusosan Sherlock (Holmes) után elnevezett kiskutya feladata, hogy az elveszített tárgyak tulajdonosát felkutassa a schiphol repülőtéren. Amint találnak valamit, a KLM "egyenruhás" kiskutya szó szerint kiszagolja a feledékeny utast a váróteremben. Sherlock napi rutinjának részét képezi a munka, némi edzés illetve az emberekhez való szoktatás. Ez utóbbiból a reptér alkalmazottai is kiveszik részüket: imádják és kényeztetik tündéri, négylábú kollégájukat. A videón látható, mennyire örülnek az utasok a visszakapott értékeiknek és az aranyos megtalálónak is.

Ön is szerente Sherlock-kal találkozni? Ki kell ábrándítanunk, valószínűleg nem fog. A videó a KLM legújabb vírusmarketing kreálmánya, amellyel a légitársaság "elveszett tárgyak" részlegének hatékonyságának csináltak egy kis hírverést. Bár Sherlock, a kutyus csak "színészkedik", tény, hogy a KLM amszterdami dolgozói a megtalált ingóságok 80%-át vissza tudják juttatni azok jogos tulajdonosainak. Sokszor még azelőtt, mielőtt az utazók észreveszik, hogy egyáltalán elvesztettek valamit. Ennek a nyomozói képességeket igénylő munkának illusztrálására készült a videó.
 
 

2014-09-25

Az Air France KLM légitársaságokról:

Az Air France és KLM szövetségre lépése óta a légiközlekedés egyik legmeghatározóbb vállalatává vált. A francia és holland légitársaság 552 gépből álló flottával rendelkezik és gépeikkel 103 ország 231 úticéljára juthatunk el. Két központi repülőterük az amszterdami Schiphol és a párizsi Charles de Gaulle. Partnerükkel, az amerikai Delta légitársasággal napi 250 járatot teljesítve a legnagyobb transzatlani fuvarozónak számítanak.

Az Air France KLM a Skyteam légiszövetség tagja. Törzsutasprogramjuk a Flying Blue.

Olvasson még több érdekességet és hasznos információt az Air France KLM légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

Az Air France KLM legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

New York repülőjegy 151 600Ft, Toronto repülőjegy 157 700Ft, Miami repülőjegy 184 400Ft, Punta Cana repülőjegy 210 300Ft!

A 2019-2020-as téli idényben Seychelle már Air France járatokkal is elérhetővé válik Párizsból.

2019. május 3-tól ezt a texasi város is elérhető a holland légitársaság gépeivel.

2019. május 23-án indult a francia légitársaság legújabb dél-amerikai járata.

Tényleg egy élő ember mutatja a pontos időt? Eláruljuk!

Ismerje meg az Air France KLM légitársaságok kínálta plusz szolgáltatásokat és fedezze fel velük Amerikát -  most akciós repülőjegy árakon!

2019-es téli szezonban a costa ricai Guanacaste tartomány is bekerül a KLM desztinációi közé.

2019. június 6-tól indul a holland légitársaság legújabb amerikai járata.

Mert a repülőn felszolgált étel lehet egészséges is!

A KLM Holland légitársaság egyik menetrendszerinti járatát személyesen a holland király vezette a minap.

2019. március 31-től indul a francia légitársaság közvetlen járata Párizsból.