Ukraine International Airlines repülőjegy akciók

Repülőjegy akciós árak Ázsiába, budapesti indulással


A repülőjegy akciók feltöltés alatt


 

Repülőjegy akció a Közel-Keletre, budapesti indulással


A repülőjegy akciók feltöltés alatt
 

Repülőjegy akció Európába, budapesti indulással


A repülőjegy akciók feltöltés alattA fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek és csak repülőjegy online rendszerünkben történő foglalás esetén érvényesek. A repjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hírdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Olcsó repülőjegy foglalás érdekében olvassa el útmutatónkat és használja online repülőjegy foglaló rendszerünket!
lead kép forrása: flyuia.com

Az Ukraine International Airlinesról:

A z Ukraine International Airlines-t 1992-ben alapították meg. A cég mára a kelet-európai térség egyik meghatározó légitársaságává vált, a modern kijevi Borispyl reptéri bázisáról kitűnő csatlakozásokat kínál a volt FÁK országok városaiba, a Közel-Keletre, Ukrajna számos városába, valamint számos hosszútávú járatot (New York, Toronto, Peking, Delhi) üzemeltet. A légitársaság Budapestre pedig már 3 éve közlekednek a járatai, a Budapest-Kijev útvonalon B737-800-as géptípussal repül.

Tudjon meg még több érdekességet a légitársaságról az Ukraine International Airlines bemutatása oldalunkon!

Az Ukraine International Airlines legfrissebb hírei:

Az ukrán légitársaság Kijeven keresztül kitűnő csatlakozásokat és kedvező árakat kínál a volt FÁK országok városaiba, a Közel-Keletre és Ukrajnába.

2019. március 31-től napi 2 járatot indít Budapest és Kijev közt az ukrán légitársaság.

Jó hírünk van az Ukrajnába látogatóknak: újraindította napi Budapest – Kijev járatát az Ukraine International Airlines (UIA)!